DOLAR 32,5215
EURO 34,8432
ALTIN 2429,132
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ERA Gayrimenkul, ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda girişimci adaylarına kazancın sırrını anlatacak

    ERA Gayrimenkul, ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda girişimci adaylarına kazancın sırrını anlatacak
    10.10.2017
    A+
    A-

    Her yıl yüzlerce girişimcinin katıldığı ve sektörün önemli organizasyonlarından biri olan ‘Bayim Olur Musun Fuarı’ bu yıl da iş kurmak isteyenler için fırsat yaratacak. Girişimci adaylarının buluşma noktası olan fuara katılan ERA Gayrimenkul de kendi işini kurmak isteyenlere franchise sektörünün avantajlarını anlatacak.

    Türkiye’nin bayilik fuarı olan ve bu yıl 15. kez düzenlenen ‘Bayim Olur musun?’ franchise yöntemiyle iş kurmak isteyen firmalar için önemli bir etkinlik olarak kabul görüyor. ABD merkezli ve Avrupa ile Ortadoğu’nun dev gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, bu yıl da fuarda girişimci adaylarına küçük bir sermaye ile çok kazanç elde etmenin püf noktalarını anlatacak.

     

    Sektörün nabzının tutulduğu konferans ve toplantılarda global kimliği ve inovatif tarzı ile öne çıkan ERA Gayrimenkul Türkiye, bu yıl 12-15 Ekim tarihlerinde CNR EXPO Center/ Yeşilköy ’de gerçekleşecek ‘Bayim Olur musun Fuarı’nda ziyaretçilerini 6-7 Hall ‘da buluan E 102 nolu standında ağırlayacak.

     

    Fuar’da girişimci adaylarına franchise imkanları ve dünya markası ile çalışmanın yarattığı avantajları anlatacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye ziyaretçileri, küçük bir yatırımla dünya devi bir şirket ile ortak olmayı deneyimleyecek.

     

    ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay’ın fuarın 1. günü 12. Ekim Perşembe 16:00- 16:30 saatlerinde 7. Hall seminer alanında gerçekleştireceği seminerde; ‘Uluslararası bir firma çatısı altında Gayrimenkul Danışmanlığı Yapmak’ konu başlığıyla; Uluslararası marka ile çalışan danışman nasıl fark yaratır? En doğru potansiyel alıcıya veya satıcıya nasıl ulaşır? sorularının yanıtlarının yanı sıra, dünya markası çatısı altında çalışan gayrimenkul danışmanlarının markaya entegre olması, sürekli geliştirilmesi ve riskin nasıl minimalize edilebileceği konularını gündeme alacak. Atalay, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, sektörün gelişmesi için elzem olarak gördükleri yeni girişimci sayısının artarak devam etmesi için yaptıkları çalışmaları aktardı. Atalay, “İnsanlar yeni bir iş kurmaya karar verdiklerinde hayatlarında o güne kadar hiç yaşamamış oldukları tecrübeler yaşıyorlar. Daha işin başında yapılan hatalar yüzünden kaybedilen paralar ve zaman nedeniyle birçok işletme henüz yolun başında havlu atmak zorunda kalıyor. Biz ERA Gayrimenkul olarak bizden franchise alanlar için sağladığımız know – how desteği sayesinde henüz start up seviyesinde olan bir çok işletmeyi piyasa koşullarına hazırlıyoruz. Dolayısıyla global bir oyuncuyla çalışan küçük yatırımcılar piyasaya daha hızlı tutunuyor ve geleceğe daha emin adımlarla ilerliyorlar” dedi.

     

    Teknik altyapı ve teknolojiye yatırım

     

    ERA Gayrimenkul Türkiye, temmuz ayında ciddi bir yatırımla Nida Kule Göztepe’deki yeni ve modern merkezine taşınmıştı. Yeni merkeziyle gerek iş birimlerinin kendi arasında, gerekse iş ortakları ile ERA Gayrimenkul Türkiye arasında güçlü bir sinerji yaratmayı amaçlayan firma, ERA çalışanlarına da modern ve keyifli bir çalışma ortamı sunmuş oldu. En modern teknolojilerle donatılan 450 metrekarelik yeni merkez, genel müdürlük bünyesinde yer alan 18 kişilik kadrosu ile yüksek kalitede hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca, ofis içinde müşteri destek birimi ve broker eğitim biriminin yanı sıra ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürlüğü de yer alıyor.

    Türkiye’nin en ileri teknolojik altyapılarından birini kuran ERA Gayrimenkul, yeni merkezi, ofisleri, CRM sistemleri ve Microsoft ile yapmış olduğu iş ortaklığına ek olarak, 360 derece otomasyonlu portföy sunumu sağlayan hizmetleri ve voip santral alt yapı sistemi ile ofislerin merkeze entegre olarak çalışması olanağını sağlıyor. Zamandan ciddi oranda tasarruf etmeyi sağlayan bu özelliğin yanı sıra ERA, franchise sahiplerine, ofis ve ekip yönetimi, ofisler arasında portföy ve müşteri talep eşleştirme, ajanda ve iş takibi, hazır mobil uyumlu web sitesi, portal ilan entegrasyonu, ofis santral telefonu-CRM entegrasyonu, 360°  sanal tur ve video ekleme, toplu SMS, toplu posta ve ERATECH CRM Entegre Ofis Santrali (bulutfon.com) gibi teknolojik imkanlar sunuyor. 4 büyük emlak portalı ile yapılan entegrasyon anlaşması ile de broker ve gayrimenkul danışmanları portföylerinin bu portallarda eş zamanlı olarak yayınlanması sağlanıyor.

     

    Ücretsiz hukuki destek sağlıyor

     

    Teknik ve altyapı çalışmalarının yanı sıra hukuki destek de sağlayan ERA Türkiye, gayrimenkul hukukuna hakim profesyonellerden destek de sağlıyor. İK, altyapı ve teknoloji yatırımlarıyla rakiplerinden ayrılan, eğitime verdiği destekle sektörde fark yaratan, yeni ofisleriyle Türkiye’ye istihdam sağlayan ve girişimci adaylarına kazancın sırlarını veren ERA Gayrimenkul Türkiye, hızlı büyümesini devam ettiriyor.

     

    ERA Gayrimenkul Akademisi

     

    Türkiye gayrimenkul sektörünün genç oyuncularından olmasına rağmen kurulduğu günden beri sektöre yüksek katma değer yaratan ERA Gayrimenkul Türkiye’nin sektöre getirdiği yenilikler arasında eğitim birimi olan ERA Real Estate Gayrimenkul Akademisi de bulunuyor. Türkiye’nin lider gayrimenkul akademisi ‘ERA Akademi eğitim hizmetlerini sürdürüyor. Sektörde bir ilk olan;  Role Play ve  Gayrimenkul danışmanları oryantasyon programlarının dahil olduğu ‘’ yaşayarak öğrenme’’  eğitim modeli ile Gayrimenkul  Danışmanlarının  sahada karşılaşabileceği  potansiyel sorunlar ile ilgili  çözümler üretiyor.

    ETİKETLER:
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.