DOLAR 32,5543
EURO 35,0184
ALTIN 2428,156
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ERA Gayrimenkul, ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda kazancın sırrını anlattı

    ERA Gayrimenkul, ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda kazancın sırrını anlattı

    Her yıl yüzlerce girişimcinin katıldığı ve sektörün önemli organizasyonlarından biri olan ‘Bayim Olur Musun Fuarı’ 12 Ekim tarihinde CNR Expo Center’da başladı. Birçok girişimci adayı ve franchise veren firmayı bir araya getiren fuarda ERA Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay ERA Gayrimenkul’ün avantajlı yapısını anlattı.

    Bu yıl 15’incisi düzenlenen ‘Bayim Olur musun?’ fuarı her sene olduğu gibi bu sene de girişimci adaylarıyla markaları bir araya getirdi. Fuarda girişimci adaylarını bekleyen ABD merkezli dev gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, girişimci adayları için bu yıl bir de seminer düzenledi.

    Fuar’da girişimci adaylarına ERA Gayrimenkul Türkiye’nin franchise imkanları ve dünya markası ile çalışmanın yarattığı avantajları anlatan ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, sektör hakkında genel bir değerlendirmede de bulundu. Sunumuna markalaşmanın önemine vurgu yaparak başlayan Atalay, dünyanın gelişmiş ülkelerinden örnekler de verdi. Ayrıca konuşmasında tüketicilerin bilinçlenmesiyle markalı ürünlere olan ilginin arttığını da belirtti.

    Gayrimenkul sektöründeki markalaşmanın ülkemizde yeni yeni yüzünü göstermeye başladığını belirten Atalay, bu gecikmenin en önemli nedeni olarak sektörde tüketiciyi korumaya yönelik hiçbir yasa olmamasını dolayısıyla sektörde iş yapan birçok kişinin markalaşmaya ihtiyaç duymamasını gösterdi.

    Sunumu sonrası kısa bir açıklamada bulunan Özhan Atalay, “Bu yıl 15’incisi düzenlenen ‘Bayim Olur musun?’ fuarında yer almaktan son derece mutluyuz. Fuara olan yoğun ilgi ve standımıza gelen ziyaretçilerimizin ayırdıkları vaktin karşılığını alarak evlerine döndüklerini umuyorum. Türkiye gayrimenkul sektörünün adeta kanayan yarası haline gelen markalaşma sorunu ve broker eğitimi sorunlarına yönelik bugüne kadar dile getirdiklerimizi ve ERA Türkiye olarak yaptıklarımızı burada da kısaca anlatma imkanı bulduk. Güzel bir katılımla gerçekleşen seminer hem benim adıma hem de dinleyiciler adına verimli geçti. ERA Türkiye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörümüz için yüksek katma değerli hizmetler üretmenin yanı sıra sektörün lider oyuncularından biri olmanın verdiği sorumlulukla sektör sorunlarını tespit edip elimizden geldiğince çözüm ortağı da olmaya devam edeceğiz” dedi.

    Markalaşma konusunda Türkiye’nin son yıllarda hayli yol kat ettiğini ancak hala gidecek çok yolu olduğunu da belirten Atalay, ERA Türkiye olarak, ülke genelinde verdikleri eğitimlerin ve markalaşmanın önemine dair yaptıkları bilgilendirme toplantılarının hız kesmeden devam edeceği bilgisini de paylaştı.

    Global kimliği ve inovatif tarzı ile öne çıkan ERA Gayrimenkul Türkiye, 15 Ekim tarihlerine kadar devam edecek CNR EXPO Center/ Yeşilköy ’de düzenlenen ‘Bayim Olur musun Fuarı’nda ziyaretçilerini 6-7 Hall ‘da buluan E 102 nolu standında bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.