DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ERA Gayrimenkul otomatik gayrimenkul değerlemede Endeksa’yı seçti

    ERA Gayrimenkul otomatik gayrimenkul değerlemede Endeksa’yı seçti
    09.08.2017
    A+
    A-

    Dünyada 45 yılı aşkın gayrimenkul deneyimini Türkiye’ye sunan ERA Gayrimenkul Türkiye, otomatik gayrimenkul değer tahmini ve bölge bazında gayrimenkul değerini etkileyen tüm veriler için Endeksa.com teknolojisini seçti.

    Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan www. endeksa. com’un hizmetlerinden yararlanan gayrimenkul firmalarının arasına sektörün önde gelen kuruluşlarından ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. ERA Gayrimenkul Türkiye ofisleri, Türkiye’nin her bölgesinde saha araştırmaları yapan 600’e yakın lisanslı Endeksa değerleme uzmanının hazırladığı verilere göre anında bilgi veren platformun hizmetlerinden yararlanacak. ERA Türkiye Genel Müdürlüğü ve Endeksa arasında yapılan işbirliği ile tüm Türkiye genelinde yaygın ERA Gayrimenkul ofisleri, Endeksa teknolojisini kendilerine özel koşullarla kullanacaklar.

    Endeksa ile yeni bir sinerji

    Endeksa.com ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden memnuniyet duyduklarını belirten ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, “ERA Türkiye olarak gelişmiş franchise sistemimiz ile danışmanlarımıza her zaman en ileri teknoloji platformlarını sunuyoruz. Endeksa’nın gelişmiş teknolojisiyle hem otomatik gayrimenkul değer tahmininde hem de bölge bazında sunduğu verilerle ofislerimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

    Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, “Endeksa.com, gayrimenkul değerlemede istatistiki modelleme ve makine öğrenimi gibi gelişmiş teknolojileri kullanarak otomatik değer tahmini yapıyor. Teknolojimizin gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından olan ve teknoloji vizyonu ile fark yaratan bir marka olan ERA Gayrimenkul tarafından da seçilmesi bizi çok mutlu etti” dedi.

    Saniyeler içinde gayrimenkul değerleme

    Endeksa.com, otomasyona dayalı istatistiki modelleme ve makine öğrenimi yöntemleri ile konut değerlerini hızla ve doğru bir şekilde hesaplayabiliyor. Endeksa kullanıcıları, il, ilçe, mahalle ya da daha dar ölçekte konut satış ve kira değerlerine anında ulaşıyor, zaman içindeki değer değişim trendlerini de inceleyebiliyor. Endeksa, konut satış ve kira değerlerinin yanı sıra bölge bazında yaşayanların demografik bilgileri, bölgedeki ticari parametreleri ve yaşam alanlarını da sunuyor. Kurumsal kullanıcıların yanı sıra bireysel kullanıcılar da Endeksa’nın hizmetlerinden yararlanabiliyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.