DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ERA Gayrimenkul Türkiye şirket satın alarak büyüyecek

    ERA Gayrimenkul Türkiye şirket satın alarak büyüyecek
    15.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en genç gayrimenkul firmalarından biri olan ERA Gayrimenkul Türkiye, büyümesine şirket satın alarak devam etme kararı aldı. Görüşmelerde son aşmaya geldiklerini anlatan ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, satın almalarla beraber 200 franchise sayısına ulaşmayı planladıklarını söyledi.

    Kurulduğu günden bugüne sektöre getirdiği yenilik ve katkılarla adından söz ettiren ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, hedef büyüttü. Ülke genelinde büyümeye devam eden ve geçtiğimiz günlerde 48’inci ofisini Didim’de açan ERA Gayrimenkul, şimdi de büyümesine satın almalarla devam etme kararı aldı.

    ERA Gayrimenkul Türkiye’nin 5 yıldır Türkiye pazarında faaliyet gösterdiğini hatırlatan ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, hedef büyüttüklerini ve bundan böyle planlamalarında şirket satın almaları olacağını söyledi. Ekşioğlu ‘’ERA Gayrimenkul Türkiye’nin hedefi; gayrimenkul sektöründeki hizmet kalitesini, sektördeki eğitimli profesyonellerin sayısını ve sektörün itibarını yükseltmek, markanın dünyadaki başarısını Türkiye’ye taşımaktır. Bu misyonla hareket ederek kendimize hedefler belirledik. Sektördeki zincir markaları satın alarak büyüyeceğiz, görüşmelerimiz sürüyor, yakın zamanda bu konuyla ilgili haberleri sizlerle de paylaşmış olacağız. Satın almalarla birlikte 200 franchise sayısına ulaşmış olmayı planladık” dedi.

    MEB sertifikalı gayrimenkul danışmanı yetiştiriyoruz
    Eğitim konusunu da çok önemsediklerini belirten Ekşioğlu, Bağdat Caddesi’nde Türkiye’nin ilk ‘Gayrimenkul Akademisi’ ile gayrimenkul danışmanı yetiştirdiklerini söyledi. Ekşioğlu, “Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) eğitim sertifikası verme yetkisi olan ERA Gayrimenkul Türkiye, bu sayede Türkiye’de ciddi bir eksik olan eğitimli gayrimenkul danışmanlığı açığını kapatmayı hedefliyor’’ dedi.
    ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay ise; ERA Türkiye’nin 4 yılda yüzde 74 tutundurma oranını yakaladığını, hedeflerinin ise Avrupa’daki rakam olan yüzde 90’a ulaşmak olduğunu söyledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.