DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ERA Gayrimenkul Türkiye’den 3 yeni ofis birden

    ERA Gayrimenkul Türkiye’den 3 yeni ofis birden
    08.08.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en genç gayrimenkul firmalarından biri olan ERA Gayrimenkul Türkiye, açtığı 3 yeni şubesiyle istikrarlı büyümesine devam ediyor. Türkiye genelinde gösterdiği faaliyetleriyle ülkenin güçlü oyuncularından biri olan ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul ve Kocaeli’deki ofisleriyle birlikte Türkiye’de ki büyüme hamlesine devam ediyor.   

    Kurulduğu günden bugüne sektöre getirdiği yenilik ve katkılarla adından söz ettiren ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, ülke genelinde büyümeye devam ediyor.

    Türkiye’nin en genç gayrimenkul şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 3 yeni ofisinin de katılımıyla Türkiye gayrimenkul sektörüne verdiği hizmeti ağını daha da geliştirmiş oldu.

     

    Yeni ofislerle birlikte sektörde daha iddialı bir konuma geldiklerini belirten ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, ofislerin Kocaeli’nin Yahya Kaptan, İstanbul Hadımköy ve Ataşehir’de faaliyete geçtiğini belirtti.

     

    Yeni ofislerin de katacağı sinerjiyle ERA Türkiye’nin her zamankinden daha da güçlü bir yapıya kavuştuğunu ifade eden Atalay, “ERA Türkiye olarak sağlam ve emin adımlarla ilerliyoruz. İş kurmak, kendi işinin patronu olmak isteyen çok sayıda yatırımcı franchise almak için bize başvuruyor. Çünkü bu sistem; iş kurma sürecinde yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırarak yatırımcıya birçok desteği beraberinde getiriyor. Ayrıca ERA Türkiye gibi başarısını kanıtlamış olan büyük bir markanın kanatları altında olmak işletme sahibi için de büyük avantajlar sağlıyor. Ancak franchise satışlarımızda seçici davranıyor, markamızı taşıyabilecek ve değer katacak iş ortaklarıyla el sıkışıyoruz” dedi.

    Eğitim ve inovasyon öncelikli…

    Türkiye’nin ilk gayrimenkul akademisini kurarak birçok alanda eğitim veren ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörde bir ilk olan ‘ERA Clinic’ ve ‘ERA Coaching’ hizmetlerinin de dahil olduğu güçlü bir eğitim modeli geliştirdi.

    Farklı şehir ve lokasyonlardan gelen Brokerlar’ın network yapma fırsatı da bulduğu ‘IntERActive Eğitim’ programını sektöre kazandıran firma, brokerlarını profesyonel eğitim almış ve yüksek kalitede hizmet veren kişiler olarak yetiştirmeyi amaçlıyor.

    Öte yandan; çok güçlü bir teknolojik altyapı kullanan ERA ofisleri, CRM sistemleri ve Microsoft ile yapmış oldukları iş ortaklığına ek olarak 360 derece otomasyonlu portföy sunumu sağlayan hizmetlere de sahip bulunuyor. Çalıştıkları ulusal ve uluslararası ajanslar ile birlikte dijital dünyada, yazılı basında, televizyon ve sanal reklamlarda ERA algısını arttıran ERA Gayrimenkul Türkiye, emin adımlarla sektörde öncü olma yolunda ilerliyor.

    Marka ruhunu yaratmak için yıl içerisinde bir araya gelen ERA ekibi, nitelikli markanın yanı sıra iş ortaklarına bir ‘İşletim Sistemi’ sağlıyor. Bu ‘İşletim Sistemi’ uygulayan ERA ofisleri, hızla organizasyon yapısını kurarak başarıya ulaşıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.