DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Erasta Antalya 5. yaşında

    Erasta Antalya 5. yaşında
    31.03.2018
    A+
    A-

    Antalya’nın alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Antalya, kuruluşunun 5. yılını kutluyor! Bölgeye yeni bir soluk getirme ve şehrin ekonomik gelişmesine ivme kazandırma misyonu ile hayata geçen Erasta Atalya, açıldığı günden bu yana moda, eğlence ve lezzeti bir arada sunarken, düzenlediği sosyal etkinliklerle birlikte her yaştan 25.000.000’u aşkın ziyaretçiye kapılarını açtı.

    Antalyalılara daha iyi hizmet vermek için çalışan Erasta Antalya, 5. yılında ziyaretçilerinden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Kente kazandırdığı Bauhaus, MacFit, Decathlon, Ebebek, Aksin Cinemas, Starbucks, İntersport, Deichmann, Toyzz Shop markalarına yeni yaşında Yataş, Lufian, Popeyes, Usta Dönerci, Kahve Dünyası, FLO, Sport in Street, Gethit markalarını da ekleyen Erasta Antalya, “İlklerin AVM’si” olarak tanımlanıyor. Tüketicilere keyifli alışveriş imkânı veren, perakende sektörüne katma değer yaratan, kent ile bütünleşen ve dünya standartlarında bir mekân yaratan Erasta Antalya, kentin ekonomik ve kültürel simgelerinden biri olmaya devam ediyor.

    Erasta Antalya, sosyal, sanatsal ve kültürel alanlara yönelik niş projeler gerçekleştirerek bu alanda da ilklerin öncülüğünü yapıyor. Geçtiğimiz aylarda “Gerontoloji” etkinliğine ev sahipliği yapan Erasta Antalya, Antalyalılara beden ve ruh sağlıklarını korumaları ve geliştirmelerini sağlayacak bir bilimi tanıma fırsatı da sundu. Erasta Antalya ayrıca Cem Adrian, Mabel Matiz ve Grup Gündoğarken gibi ünlü isimlerin konserlerine, Elif Korkmazel, Kahraman Tazeoğlu, Arda Erel, Tolga Karel gibi alanında uzman isimleri söyleşi ve imza günlerinde ağırladı. Ticari kampanyalarda evden arabaya 10.000’lerce hediye dağıttı.

    Çocuklara özel etkinliklerle geçen 5 yıl

    Erasta Antalya, 21. yy tüketicisinin her tür gereksinimini karşılamayı amaçlayan aynı zamanda dinamik ve canlı bir yaşam merkezi olarak hizmet veriyor. Düzenlediği etkinliklerle birlikte 5 yılda 25.000.000’u aşkın ziyaretçiyi ağırlayan Erasta Antalya, özellikle de çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle öne çıkıyor. Bugüne kadar çocuklara, hem öğrenebilecekleri hem farkındalıklarını arttırıcı, arkadaşları ve aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirebilecekleri 100’ü aşkın etkinlik sunan Erasta Antalya, bebeklere yönelik de çeşitli aktiviteler sunuyor. Klasikleşen Erasta Çocuk şenliğini, her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenleyerek gelecek nesilleri sahipleniyor.Bu yıl sömestr tatilinde yoğun ilgi gören ve Antalyalı çocuklara unutulmaz bir kış deneyimi yaşatan doğal buz pisti ise çok yakında hizmete girecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.