DOLAR 32,6562
EURO 34,7831
ALTIN 2493,802
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Erasta Antalya’da hediyeler havada uçuyor

    Erasta Antalya’da hediyeler havada uçuyor
    16.02.2019
    A+
    A-

    Antalya’nın alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Antalya, sürpriz hediyelere kapılarını açıyor. 24 Şubat’a kadar süren kampanya kapsamında, hava kabinine giren ziyaretçiler, kişisel bakım ürünlerinden küçük ev aletlerine kadar pek çok sayıda hediye kazanma fırsatı yakalıyor.

    Yıl boyunca düzenlediği etkinlik ve kampanyalarla yediden yetmişe tüm Antalyalılar’ın ilgi ve beğenisini toplayan Erasta Antalya, ziyaretçilerine özel yeni kampanyalar sunmaya devam ediyor. 24 Şubat’a kadar süren yeni kampanya kapsamında, aynı gün içerisinde toplamda 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin, ilk etapta etkinlik alanında bulunan kampanya masasından, ilgili fiş ve faturalarını onaylatmaları gerekiyor. Ardından hediye kabinine giren katılımcılar, havada uçuşan hediye kartlarından birini yakalayarak, kartta yazan hediyenin sahibi oluyor. Sürpriz hediyeler arasında altın, tekstil ürünleri, küçük ev aletleri, elektronik aletler, kişisel bakım ürünleri, çanta, oyuncak, sinema ve buz pistine giriş bileti bulunuyor.

    Kampanyaya katılanlar, 16-17 ve 23-24 şubat tarihlerinde saat 14:00-19:00 arasında yapılacak olan etkinlikte,hava kabini içine girerek yakaladıkları hediyeyi anında kazanacaklar.

    “Her gün Erasta, Her gün Şans” Kampanyasında Ödüllerin Sahipleri Belli Oldu

    Erasta Antalya’nın düzenlediği ve alışveriş severlerden büyük ilgi gören “Her gün Erasta, Her gün Şans” kampanyasında kazanan isimler belli oldu. Aralık ayı boyunca, aynı gün içerisinde 30 TL ve üzeri alışverişlerini gösterir fiş ve faturaları danışmadan onaylatarak en yüksek puana sahip olan katılımcılara ödülleri teslim edildi. Düzenlenen törende, puanlamada birinci olan katılımcı Bülent Yıldırımgök, 65” Samsung Led TV ödülünü, AVM Müdürü Ece Yamaç Şenak’ın elinden aldı. Kampanya kapsamında 23 kişiye Samsung Tablet, 23 kişiye Decathlon’dan 500 TL’lik hediye çeki, 23 kişiye Altınyıldız’dan 250 TL’lik hediye çeki, 46 kişiye MACFit üyeliği verildi. “Her gün Erasta, Her gün Şans” kampanyası kapsamında ayrıca yüzlerce kişi çeşitli tutarlarda hediye çeki kazandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.