DOLAR 32,6192
EURO 34,7417
ALTIN 2501,103
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Erasta Antalya’da Kadınlar ünlü aşçı Elif Korkmazel ile kazanacak

    Erasta Antalya’da Kadınlar ünlü aşçı Elif Korkmazel ile kazanacak
    05.03.2020
    A+
    A-

    Ziyaretçilerine eğlenceli faaliyetler eşliğinde hediyeler kazandıran Erasta Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınları, aşçı Elif Korkmazel ile hazırlanan “Hünerli Eller Yarışıyor” etkinliğine davet ediyor.

    Giyimden aksesuara, dekorasyondan ev elektroniğine, birçok prestijli markayı bünyesinde bulunduran alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Antalya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Erasta Antalya bu etkinlik kapsamında, televizyon ekranının tanınmış yüzü, aşçı Elif Korkmazel’i ağırlayarak kadın ziyaretçilerin katılımına açık “Hünerli Eller Yarışıyor” adlı bir yarışma düzenliyor. 8 Mart Pazar günü saat 16.00 ile 18.00 arasında gerçekleşecek etkinlik, Elif Korkmazel’in mutfağın en pratik hallerini ve lezzetli tarifleri misafirlerle paylaştığı “Mutfağın Pratik Hali” başlıklı eğlenceli ve interaktif bir şovla başlıyor. Ünlü aşçı bu bölümde, zamanının büyük bir çoğunluğunu mutfakta geçiren ev hanımlarına ve tüm misafirlere; sebze pişirmenin püf noktalarını, ete lezzet katmak için gerekli küçük detayları, ani misafirler için dakikalar içinde hazırlanabilecek yemek tariflerini ve hamur işlerinin lezzet sırlarını aktaracak. Soru-cevap bölümünün ardından ise birbirinden eğlenceli yarışmalara geçilecek. “Elma Soyma”, “Tişört Katlama”, “İpliği İğneye Geçirme” ve ”Yastık Kılıfı Geçirme” gibi dört farklı kategoriden oluşan yarışmanın her bir bölümünde ise dört kişi yarışacak. Yarışma sonrasında kazananlara ödülleri takdim edilecek ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından etkinlik sona erecek.

    Alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Antalya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm Antalyalı kadınları, ünlü aşçı Elif Korkmazel’in birbirinden özel mutfak sırlarını paylaşacağı interaktif şova ve ardından gerçekleştirilecek eğlenceli yarışmalara katılmaya davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.