DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Erasta Edirne’den öğretmenlere özel kahvaltı ikramı

    Erasta Edirne’den öğretmenlere özel kahvaltı ikramı
    26.11.2019
    A+
    A-

    Erasta Edirne Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Öğretmenler Günü’nü kutlamak amacıyla 21-23 Kasım tarihleri arasında sosyal medyada öğretmenlere özel bir yarışma düzenledi. Yarışma kapsamında, öğretmenlerden, etkinlik gönderisi altına öğretmen bir arkadaşlarını etiketlemeleri istendi. Erasta Edirne, yarışmaya katılan ilk 100 öğretmeni, 24 Kasım Pazar günü sabah kahvaltısında ağırlayarak onların bu özel gününü kutladı.

    Özel günlerde çeşitli etkinliklerle, birbirinden eğlenceli oyunlara ve sürpriz hediyelere kapılarını aralayan Erasta Edirne Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu kez Öğretmenler Günü’ne özel bir kampanya düzenledi. 21-23 Kasım tarihleri arasında, Öğretmenler Günü kapsamında gerçekleştirilen kampanya için sosyal medyada bir yarışma kurgulandı. Buna göre; AVM’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan etkinlik gönderisi altına, öğretmen bir arkadaşını etiketleyen ilk 100 öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kullanabileceği bir kahvaltı kuponu elde etmeye hak kazandı.

    Kampanya dâhilinde kahvaltı ikramından faydalanmak isteyen eğitimcilerden, 24 Kasım Pazar günü öncelikle danışma bankosuna uğrayıp öğretmen kimliklerini göstermeleri ve hediye kahvaltı kuponlarını teslim almaları istendi. Kuponunu teslim alan eğitimciler tercihlerine göre; Şehzade Lounge, Gönül Kahvesi, Mado, Simit Sarayı, Fırın, Özsüt gibi restoranlarda ya da Murdo Veneto mağazasında 24 Kasım Pazar günü 10:00 ve 13:00 saatleri arasında kuponlarını kullanabildiler.

    Dört mevsim boyunca, birbirinden güzel etkinlikler, benzersiz kampanyalar ve dolu dolu eğlence fırsatları sunan Erasta Edirne’nin sosyal medya hesaplarını takip edenler ziyaretçiler, bu yeniliklerden ve kazançlı kampanyalardan anında haberdar olma fırsatını da yakalayabiliyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.