DOLAR 32,4916
EURO 34,9249
ALTIN 2433,633
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Erdil Yaşaroğlu’nun ikonik karakterleri Cheetos Müzesi’nde hayat buldu

    Erdil Yaşaroğlu’nun ikonik karakterleri  Cheetos Müzesi’nde hayat buldu
    25.01.2019
    A+
    A-

     

    Yıllardır karikatürleriyle güldüren Erdil Yaşaroğlu’nun ikonik hayvan karakterleri ‘Sıkı Dostlar’, Cheetos ile yeniden hayat buldu. Erdil Yaşaroğlu’nun karikatür karakterleri mozaik yapıştırma tekniği ile Cheetos Müzesi’nde yerini aldı. Tüketicilerin hayal güçlerini göstermelerinin hedeflendiği Cheetos Müzesi projesi kapsamında 200 Bin TL’lik para ödülü en yaratıcı 10 kompozisyonu paylaşan katılımcılar arasında paylaştırılacak.

    Cheetos’un yeni kampanyası Cheetos Müzesi, ailelerin birlikte eğlenirken hayal güçlerini göstermelerini hedefliyor. Proje kapsamında ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu’nun en bilinen ve en sevilen karakterleri Sıkı Dostlar, Cheetos Müzesi’nde bir sergi ile yeniden hayat buldu, üstelik bu sefer mısır çerezinden…

    yapan Erdil Yaşaroğlu konuyla ilgili olarak “Hayal gücünü geliştirecek her türlü etkinliğe destek olmalıyız. Cheetos Müzesi kampanyasıyla tüketicileri yaratıcılıklarını kullanacakları eğlenceli bir yarışmaya davet ediyoruz. Bu tarz sanatsal çalışmalara destek olmaktan mutluluk duyuyorum. Karakterlerimin Cheetos ile yeni bir boyuta geçiyor olması benim için oldukça enteresan bir deneyim oldu.” dedi.

    Cheetos Müze kampanyası başvuruları 31 Mart tarihine kadar devam edecek. Katılımcı ailelerin tek yapması gereken eserlerini https://www.cheetos.com.tr/cheetos-muzesi/ adresine yüklemeleri. Erdil Yaşaroğlu’nun Cheetos ile yeniden hayat bulan “Sıkı Dostlar” karakterleri 24 Ocak ile 30 Ocak tarihleri arasında Forum İstanbul’da ve 1 Şubat ile 3 Şubat tarihleri arasında Cevahir Avm’de yapılacak Cheetos Müzesi aktivasyon alanında ziyaret edilebilir.

    ETİKETLER:
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.