DOLAR 32,379
EURO 35,0358
ALTIN 2326,799
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eren Group’tan 7. Vestel mağazası Körfez’e

    Eren Group’tan 7. Vestel mağazası Körfez’e
    22.06.2018
    A+
    A-

    25 yıldır Vestel’in Kocaeli bayisi olan Eren Group yedinci mağazasını Körfez ilçesinde açtı. Mağazanın açılışına Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Ergün Güler, Satış Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu, Anadolu Yakası Bölge Müdürü Ömer Songür ve Satış Müdürü Güven Tokdemir de katıldı.

    Vestel’in 25 yıllık Kocaeli bayisi Eren Group, yedinci mağazasını Körfez ilçesinde hizmete açtı. Tuğrul Caddesi üzerindeki iki katlı 400 metrekarelik mağazanın açılışına Eren Group’un sahibi Zekai İren’in yanı sıra Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Vestel Ticaret A.Ş Genel Müdürü Ergün Güler, Satış Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu, Anadolu Yakası Bölge Müdürü Ömer Songür ve Satış Müdürü Güven Tokdemir de katıldı. Körfez Vestel mağazası akıllı telefondan, TV’ye, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine geniş ürün gamı ve züccaciye bölümü ile hizmet verecek.

    Eren Group’un sahibi Zekai İren, radyo ve televizyon tamirciliği ile başladığı iş hayatına 25 yıldır Vestel bayisi olarak devam ediyor. Zekai İren, haziran sonunda Yarımca’da sekizinci mağazayı da açarak yıl sonuna kadar 10 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

    Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Vestel olarak, Türkiye’nin dört bir yanına Vestel teknolojisini ulaştırmak, vatandaşlarımızın teknolojiye erişimini sağlamak için çalışmalarımızı var gücümüzle sürdürüyoruz. Yanımızda bizimle birlikte yürüyen iş ortaklarımızdan aldığımız destekle her geçen gün biraz daha büyüyoruz. Bugün, Kocaeli’de 25 yıllık ortağımızla 7. mağazamızı tüketici ile buluşturmak bizim için gurur vesilesidir. Yeni mağazamızın herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

    Eren Group’un sahibi Zekai İren “Eren Group olarak bugün yedinci mağazamızı açıyoruz. Körfez ilçesinde yaşayanları Vestel’le buluşturduğumuz için çok mutluyum. Kocaeli’ne yeni mağazalar da açacağız. 155 ülkeye ihracat yapan ülkemizin teknoloji şirketi Vestel’in iş ortağı olmaktan 25 yıldır büyük gurur duyuyorum” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.