DOLAR 32,5219
EURO 34,9569
ALTIN 2439,503
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ermenegildo Zegna’nın Türkiye’deki en büyük mağazası Emaar’da

    06.09.2019
    A+
    A-

     

    Dünyaca ünlü lüks erkek giyim markası Ermenegildo Zegna’nın İstanbul’da bulunan en büyük ve prestijli mağazası, İstanbul’un en büyük yaşam ve alışveriş merkezi Emaar’da açıldı.

    450 mağazası, Türkiye’nin en büyük timsahının bulunduğu büyük kapalı akvaryumu, ve 15 salonlu Cinemaximum Gold Class sinemasıyla İstanbul’un en büyük alışveriş merkezi Emaar’da açılan yeni Ermenegildo Zegna mağazası çağdaş mimarisi, sahip olduğu tasarım mobilyaları, eşsiz lüks erkek giyim koleksiyonları ile ziyaretçilerine ayrıcalıklı ve mükemmel deneyimleri Anadolu Yakası’nda ilk kez yaşatmayı amaçlıyor.

    Ermenegildo Zegna, İstanbul’un en büyük yaşam ve alışveriş merkezi Emaar’da açtığı mağaza ile Türkiye pazarındaki yerini sağlamlaştırken Orta Doğu’da devam eden operasyonlarını da sürdürmeye devam ediyor. Ermenegildo Zegna’dan Z Zegna ve Sartoria’ya geniş bir erkek giyim koleksiyona sahip olan marka, aynı zamanda zengin aksesuar ve ayakkabı koleksiyonlarıyla da büyük beğeni topluyor.

    Emaar’da lüks mağaza deneyimi

    ImageOnlarca lüks markayı bünyesinde barındıran Emaar, yeni açılan Ermenegildo Zegna mağazası ile alışveriş severlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Ermenegildo Zegna’nın DNA’sından izler taşıyan mağaza, iki kattan oluşan 200 m²’lik alanıyla ziyaretçilerine konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor. Zegna’nın kendi mimarları tarafından ustalıkla tasarlanan yeni mağazada bulunan özel dekorlar ve tasarım vintage mobilyalar ile ziyaretçiler, Emaar’da Zegna’nın büyülü dünyasına yolcuğa çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.