DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ertem Ertuna: Yeni başarı hikayemizi gençlerimizle yazacağız

    Ertem Ertuna: Yeni başarı hikayemizi gençlerimizle yazacağız

    DemirDöküm, İTÜ Uluslararası Öğrenci Zirvesi GOBI’de gençlerle buluştu

    DemirDöküm, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Türkiye iklimlendirme sektörüne 64 yıldır öncülük eden DemirDöküm’ün Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen Uluslararası Öğrenci Zirvesi GOBI’de (Global Opportunities, Business & Investment) konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlikte iş hayatındaki 30 yıla yakın tecrübesini paylaşan Erdem Ertuna, tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen DemirDöküm ürünlerinin dünyanın 50 ülkesinde yakaladığı başarı hikayesini gençlere anlattı.

    Dünyanın sürdürülebilir geleceği için tüm iş yapış şekillerinde ve ürünlerinde enerji verimliliğine büyük önem veren DemirDöküm, gençlerle buluşmaya devam ediyor. Kurulduğu 1954 yılından günümüze döküm radyatörden panel radyatöre, şofbenden kombiye kadar ürettiği her üründe tüketicilerini ilklerle tanıştıran DemirDöküm, İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen öğrenci zirvesine katıldı.

    Bu yıl 10’uncu kez düzenlenen ve alanlarında uzman isimlerin kariyer, girişimcilik ve inovasyon konularında deneyimlerini paylaştığı İTÜ Uluslararası Öğrenci Zirvesi GOBI’de (Global Opportunities in Business and Investment) DemirDöküm’ün Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna konuşmacı olarak yer aldı. Her yıl dünyanın dört bir yanından yüzlerce öğrenciyi buluşturarak kültürlerin kaynaşmasını sağlayan etkinlikte gençlere iş hayatında başarı yolu için tavsiyelerde bulunan Erdem Ertuna, hayatı planlama, ekip çalışması, disiplin ve her alanda fark yaratmanın yollarını gençlerle paylaştı.

    İçeriği ile “En İyi Uluslararası Öğrenci Organizasyonu” ödülüne sahip zirvede satış ve pazarlamanın altın kurallarına da değinen Ertuna; tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen DemirDöküm ürünlerinin dünyanın 50 ülkesinde yakaladığı başarı hikayesini de aktardı. Türkiye’nin ilk sanayi şirketlerinden biri olan DemirDöküm’ün Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemle kurulduğu ilk günden itibaren sektöründe liderliği göğüslediğini; ürettiği her üründe tüketicilerini ilklerle tanıştırdığını belirten Erdem Ertuna; “DemirDöküm, bir başarı sözünün Türkiye’deki en güzel hikayesi. Türkiye’de 8 milyon, dünyanın 50 ülkesinde on binlerce ailenin ilk tercihi olan bu başarının odağında kalite ve müşteri var. Üretimden satışa, pazarlamadan saha yapılanmasına kadar, tüm iş ortaklarımız ve teknolojinin nimetlerinden faydalanarak müşterilerimiz ile internet ortamında bir araya geliyoruz. Onları dinliyor, beklentileri doğrultusunda gelecek stratejilerimizi, yeni ürün ailemizi belirliyoruz” dedi.

    Günümüzde sadece iyi ürün üretmenin, kaliteli servisin yeterli olmadığına dikkat çeken Ertuna; “Müşteri beklentilerini en iyi şekilde yönetmek tüm sektörlerin, şirketlerin bugün ilk gündem maddesi. Yeni endüstri devrimi, dijital dönüşüm çalışmalarının hepsinin odağında müşteri var. Gelecekte rekabet farklı boyutlara taşınacak. Çok değil, 10 yıl içinde yeni bir sanayi ile karşılaşacağız. Bugün farklı alanlarda ismini duyduğunuz şirketler, hiç ummadığınız bir alanda ürün üretecek. Şirketler, sadece üretmeyecek aynı zamanda iyi bir tasarımcı, yazılımcı, teknoloji şirketi konumuna gelecek. Bugün ‘İyi ürün, iyi hizmet, inovatif çözümler’ başarı yolunda şirketlere yetmeyecek. Büyük veriyi doğru okuyan, yapay zeka konularına odaklananlar; kişiye özel çözüm sunanlar gelecekte yarışın galibi olacak. Yarın iş dünyasına atılacak gençlerimiz, bugün yaşanan değişimi yakinen takip etmeli. Çünkü gelecekte koltuklarımızı onlara emanet edeceğiz. DemirDöküm olarak 64 yıldır olduğu gibi gelecekte de ilklerin öncüsü olabilmek için her yıl yatırıma devam ediyoruz. Ailemize katılacak genç arkadaşlarımızın vizyoner yaklaşımlarıyla, önümüzdeki 64 yıl da yeni başarı hikayelerini birlikte yazacağız” açıklamasını yaptı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.