DOLAR 32,3834
EURO 35,0633
ALTIN 2326,257
BIST 9093
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eskimo Köyü ilk kez ANKAmall’da

    Eskimo Köyü ilk kez ANKAmall’da
    26.01.2017
    A+
    A-

    Ankara’da ilk kez Eskimo Köyü ile sürpriz yapan ANKAmall, zengin bir sömestr tatili programı hazırladı

    Birbirinden farklı etkinlikleriyle Ankaralıların odak merkezi olan ANKAmall, sömestr etkinlikleriyle de çocuklara unutamayacakları bir tatil fırsatı sunuyor. Çocuklar, Eskimo Köyü yanında tiyatro etkinlikleri, çocuk atölyeleri, masal kahramanları ile tatil boyunca eğlenecek, öğrenecek ve enerji depolayacaklar.

    “Kutupların ortasından bir küçük Eskimo Köyü” ilk kez ANKAmall’da…
    Eskimo Köyü’nde doyasıya eğlence yaşayacak minik Eskimo’lar renkli aktivitelerle dolu dolu bir tatil geçirecek. 21 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında her gün katılabilecekleri Eskimo etkinlikleri ile eğlenirken yeni dostluklara da adım atacaklar. Oyun ve aktivitelerde Kostüm Seromonisi, Buzda Balık Avı, Neşeli Penguenler, Eskimo takıları, Balina Avcısı, Kızak köpekleri, Eskimo Kaydırak, Kutup Tilkisi Uno, İglo Boyama gibi aktivitelere 4-12 yaş arası tüm çocuklar katılabilecek.

    Sömestr tatilinde perde çocuklar için açılacak
    Tiyatro Şenliği ile tatil boyunca her gün ücretsiz etkinliklerde minikler masal kahramanlarıyla da buluşacak. AVM içerisindeki özel alanda kurulacak olan sahnede perde her gün saat 12.00’da minikler için açılacak. ANKAmall Tiyatro Şenliği’nde La Fontein’in Sandığı, Kaktüs İle Baktüs, Mim Mim Pantomim, Oz Büyücüsü, Nasreddin Hoca ve Kırmızı Başlıklı Kız gibi birçok masal kahramanı sahnede olacak.

    Çocuk Atölyesi minikleri bekliyor
    Yine Çocuk Atölyesi sömestr tatilinde çocuklara çeşitli etkinlikler hazırlayarak hem sosyalleşmelerine hem de el becerilerini geliştirmelerine katkı sunacak. Atölye, tatil boyunca her gün 12.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz tüm etkinlikleriyle aileleri ve minikleri bekliyor. Mutfak Atölyesi, Terzilik Atölyesi, Bilim Atölyesi, Geri Dönüşüm Atölyesi, Aksesuar Atölyesi, Kukla Atölyesi, Ahşap Boyama Atölyesi, Dekorasyon Atölyesi gibi toplam 50 atölye tatil boyunca minikleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.