DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın eniştesi Hakan Karsak ödüle doymuyor

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın eniştesi Hakan Karsak ödüle doymuyor
    27.02.2018
    A+
    A-

    Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin enişte karakterine can veren ünlü oyuncu Hakan Karsak ödüllere doymuyor. Yurt içi ve yurt dışında iki ayrı film festivalinden en iyi erkek oyuncu ödülü alan oyuncu başarısını katladı.

    25 yıllık oyunculuk kariyerine 15 sinema filmi, bir çok kısa film ve tiyatro sığdıran Hakan Karsak, oyunculuk yolculuğuna 1992 yılında Ankara Çağdaş Sanat Tiyatrosunda adım attı. Gölcük depremi sırasında gönüllü kurduğu çadır tiyatrosuyla adını herkese duyurdu..Benim Adım Gültepe, Sultan, Vicdan gibi çok ses getiren dizilerde yer almasının yanında, şimdilerde fırtına gibi esen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin çok sevilen enişte karakterine hayat veren Hakan Karsak, 5. Setem Akademi Uluslararası İpekyolu Kısa Film Yarışmasında en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Performansı ile adından söz ettiren usta oyuncu, ”3,5 Lira” filmi ile en iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi oldu.

    Ödüllerimi Annem ve Babam’a Armağan Ediyorum

    Uluslararası İpekyolu Kısa Film Yarışması en iyi erkek oyuncu ödülünün yanı sıra, Fransa’da baş rollerinde oynadığı Patika filmiyle de Boğaziçi Film Festivalinde yine en iyi erkek oyuncu ödülünün de sahibi oldu. Sundance Film Festivalinde büyük ödülü alan Kelebekler filmindeki rolüyle de adından söz ettiren Hakan Karsak ”Son derece onur veren bu ödülleri anneme, babama, aileme ve biricik kızıma ithaf ediyorum” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.