DOLAR 32,599
EURO 34,7891
ALTIN 2495,294
BIST 9468,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Estetiğin evinizdeki referansı: Pavon Köşe Koltuk

    Estetiğin evinizdeki referansı: Pavon Köşe Koltuk
    15.05.2018
    A+
    A-

    Göz alıcı şıklığın naif kurgusu… Değişen bir akımın güçlü temsilcisi…  Modernize edilmiş klasik doneler ve yüksek gusto anlayışını hissettiren renk resitali… Loda Mobilya imzası taşıyan Pavon Köşe Koltuk, tüm bu özellikleriyle yaşam alanlarına çağdaş bir yorum, sıra dışı bir atmosfer kazandırıyor.

    Günün her saati konfor arayanlara…

    Modern tasarım anlayışının yüksek konforla buluştuğu Pavon Köşe Takımı, rafine bir dizayn dilini ahşabın özgün karakteriyle harmanlıyor. Ev dekorasyonuna yeni bir perspektif katmayı amaçlayan Pavon, ceviz kaplama kitaplık modülü ve natural renklerdeki zengin kumaş seçeneği ile bir stil ikonuna dönüşüyor.

    Yalın bir ruhun özgürlüğünden ilham alan Pavon Köşe Koltuk, sadeliği sanatın inceliğiyle işliyor. İlk bakışta klasik gibi görünen tasarım, özenle hazırlanmış detaylarıyla yıldızlaşarak farkını ortaya koyuyor. Kanepe başlarında yer alan kitaplık, çekmece ve sehpa modüllerinin yanı sıra tamamı ahşap kitaplık formunda tasarlanan arka planıyla şaşırtmaya devam ediyor. Her ne kadar sade bir silüet çizse de ekose desenli kumaş kaplaması ve yastıklarıyla ortamın enerjisine dinamizm katmayı başarıyor. Yumuşak geçişli hatları, konforlu minderleri ve oturma alanıyla rahat bir deneyim fırsatı yaratan Pavon Köşe Koltuk, şıklığıyla olduğu kadar fonksiyonel özellikleriyle de göz dolduruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.