DOLAR 32,4956
EURO 34,5847
ALTIN 2479,43
BIST 9551,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ethica Sigorta mini onarım hizmetinde AUTO KING ile devam dedi

    Ethica Sigorta mini onarım hizmetinde AUTO KING ile devam dedi
    06.11.2019
    A+
    A-

    İş birliği kapsamında bugüne kadar 5 bin araca mini onarım hizmeti verildi.

     

    3,5 milyonu aşkın araç sahibine kasko poliçesi kapsamında mini onarım teminatı sunan Türkiye’nin lider oto bakım ve onarım markası Auto King, Ethica sigortanın kuruluşundan bu güne hasar onarım ve mini onarım kapsamında hizmet veriyor. Mini onarım kapsamında bugüne kadar 5 bin araca 22 bin onarım yapan ve yüzde 99’a varan hizmet memnuniyetiyle Auto King, 19 farklı sigorta şirketiyle de mini onarım hizmet çalışmalarını sürdürüyor.

     

    Ethica Sigorta, “Mini Onarım” hizmeti kapsamında Türkiye’nin lider oto bakım ve onarım markası Auto King ile anlaşmasını 4. yılı için de yeniledi. Auto King, Ethica Sigorta müşterilerine sahip oldukları kasko poliçeleri kapsamında hasarsızlıkları bozulmadan mini onarım hizmeti vermeye devam edecek.

     

    İş birliği kapsamında Ethica Sigorta müşterileri için gerçekleştirdikleri işlem adedinin 22 bin olduğunun altını çizen Auto King Satış&Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erkan Kıraç, “Ethica Sigorta’nın kuruluşundan bu güne aynı hizmet kalitesi ve aynı memnuniyet ile hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Kısa bir zamanda Ethica Sigorta müşterileri için mini onarım dışında orta ve büyük ölçekli hasarlarda da hem sigorta şirketinin hem de araç sahiplerinin ihtiyaçlarını en etkin çözüme kavuşturacak yeni projelerimiz olacak” dedi.

     

    Öte yandan 3,5 milyon sigorta poliçesinde Auto King’in Mini Onarım teminatı bulunduğunu belirten Auto King Satış&Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erkan Kıraç,  sigorta şirketleri kanalındaki büyüme hedeflerinde emin adımlarla yürüdüklerini aktardı. Kıraç,  “Hali hazırda 19 sigorta şirketi ve müşterisine mini onarım hizmeti sunuyoruz. Güçlü hizmet ağımızla gelecek yıllarda da yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışıyla sigorta sektörüne ve değerli müşterilerimize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.