DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eti Browni Intense’in reklam filminin yeni yüzü “Ezgi Mola” oldu

    Eti Browni Intense’in reklam filminin yeni yüzü “Ezgi Mola” oldu
    11.01.2019
    A+
    A-

    Kek pazarında Türkiye’nin en çok tüketilen ürünü Eti Browni Intense*, #intensekrizi konseptli samimi ve eğlenceli iletişimini bu yıl da devam ettiriyor.

    Eti Browni Intense’in yeni reklam filminde, güzelliği kadar sempatikliğiyle de izleyicilerin gönlünde taht kuran Ezgi Mola’nın samimi oyunculuğu; Intense Krizi’ne giren bir kadının; yerinde duramayacağını eğlenceli bir dille anlatıyor.

    Intense Krizi’nin asla geçiştirilemeyecek bir arzu olduğunu tüm kadınlar gibi içselleştiren Ezgi Mola, Intense’e giden yolda çok eğlendiği partiden erken ayrılmayı da, kendisini yavaşlatan topuklularından kurtulmayı da biliyor. Bunları yaparken de kendi doğallığını yaşamaktan çekinmiyor, hatta kendisiyle dalga geçebiliyor. Tam bir Intense Kadını.

    Intense Krizi geldiğinde, Ezgi Mola da her kadın gibi onu en doğal haliyle karşılıyor. Ve kendini maceraya bırakıyor.

    Yaratıcı süreci Propaganda tarafından gerçekleştirilen reklam filminin yönetmen koltuğunda ise Depo Film’den Serdar Dönmez oturuyor.

    *A. C. Nielsen Kasım YTD’18 Retail datasına göre tonajda ve ciroda Browni Intense, Türkiye’nin en çok satan kek ürünüdür.

    REKLAMVEREN: ETİ

    REKLAMVEREN YETKİLİLERİ: Zübeyde Erce Özmen, Duygu Bakar

    AJANS:PROPAGANDA

    YARATICI EKİP: Mustafa Küçükkalıpçı, Pınar Kurt, Tuba Ulu, Rojda Çimen, Derya Oğuz

    MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ:Elçin Duraklar, Miray Gürgener

    STRATEJİK PLANLAMA:Ceylan Eren

    AJANS PRODÜKTÖRÜ:Nilay M. Ciğit

    YÖNETMEN:Serdar Dönmez

    GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Michel Dierickx

    YAPIM ŞİRKETİ:Depo Film

    YAPIMCI: Ender Sevim, Cüneyt Utkular, Melih Kokucu

    MÜZİK: Jingle Jungle

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.