DOLAR 32,5118
EURO 34,9765
ALTIN 2436,064
BIST 9791,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Etkileyici görünüm için en kolay ve en hızlı yol: Dr. Oetker Dekor Serisi ürünleri

    07.11.2017
    A+
    A-

    Dr. Oetker Dekor Serisinin ambalajları yenilendi ve çeşit sayısı arttı! Seride; Siyah – Beyaz ve Bitter olmak üzere 2 çeşit glazür, Şeker Hamuru, 4 farklı Jel Renklendirici, birbirinden etkileyici tek kullanımlık 8 farklı şekilde Pasta Süsleri, 4 farklı renkten oluşan Süsleme Glazürü, Kuvertür, Çikolata Parçaları, Çikolata Kalpler, Çikolata Harfler & Rakamlar ve iki çeşit Süsleme Kreması yer almakta. Son derece çekici olan bu ürünlerin ambalajlarının üzerinde kullanım önerileri de bulunmaktadır.

    Serideki ürünlerin kullanımı çok kolay ve eğlenceli: sıcak suda eritilerek hazırlanan glazürler ile kek, muffin ve kurabiyelerinizin görüntülerini daha şık yapabilir, lezzetlerine lezzet katabilir, kullanıma hazır farklı şekillerdeki pasta süsleri ve rengârenk süsleme glazürleri ile tariflerinizi farklılaştırabilirsiniz. Jel Renklendiriciler ile Şeker Hamurunu renklendirip özel figürler yapabilir, pasta, cupcake ve kurabiyelere Çikolatalı Harfler & Rakamlar ile yazılar yazabilir, Çikolatalı Kalpler ile özel mesajlar verebilirsiniz. Kuvertür ve Çikolata Parçaları ile tariflerinizi lezzetlendirip Süsleme Kremalarının farklı uçları ile şık süslemeler yapabilirsiniz.

    Dr. Oetker Dekor Serisi Ürünleri ile sevdikleriniz için lezzetli ve özgün pastalar tasarlayabilir, kutlama sofraları hazırlarken, www. droetker. com. tr’deki “Kutlama Zamanı” tema sayfasından sunum önerileri alabilirsiniz.

    Dr. Oetker Dekor Serisi sayesinde pasta, kek, çörek, bisküvi ve tatlı tariflerinizi kişiselleştirebilir, özel günlerde sevdikleriniz için özel sürprizler hazırlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.