DOLAR 32,5991
EURO 34,7223
ALTIN 2496,837
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ev dekorunda gaz lambası trendi  

    Ev dekorunda gaz lambası trendi  
    09.07.2020
    A+
    A-

    Birçoğumuz gaz lambaları altında yenilen yemeklerin, sıcak sohbetlerin tadını hatırlamıyoruz. Alman üretimi Feuerhand, ev ve balkon dekorasyonunda nostaljik bir dokunuş isteyenleri, birbirinden farklı renklerdeki gaz lambalarıyla buluşturuyor. Eşsiz dekoratif görüntüsünün yanı sıra etkili bir aydınlatma da sağlayan gaz lambaları ev aydınlatmasında geçmişe dönüş trendini de başlatacak.  

     

    Evlerde kaldığımız bu günlerde dekorlarımızdan fazlasıyla sıkıldık. Yeni objeler, yeni tasarımlar, evlerimizin havasını değiştirerek enerjimizi de yükseltecek. Alman gaz lambası üreticisi Feuerhand, rengarenk ikonik tasarımlı gaz lambalarıyla evlerde yeni bir dekor ve aydınlatma akımı başlatacak.

     

    Hem dekor hem aydınlatma

    Dekor amaçlı kullanımının yanı sıra evlerde aydınlatma için de kullanılan gaz lambaları, tek dolum ile 20 saatlik kesintisiz ışık yayıyor. Turuncudan pembeye, sarıdan açık yeşile kadar uçuk renklerin yanı sıra siyah, beyaz ve kırmızı gibi klasik renklerin de bulunduğu gaz lambaları, ev ve balkonların en güzel köşelerinde yer alacak. Gaz lambası ikonik tasarımı ile geleneksel ve modern evlerle uyum sağlayacak. Gaz lambası evinizi aydınlatırken duvarlarınız, tasarımın eşsiz detaylarının yansıyacağı eşsiz bir sahneye dönüşecek.

    İstenilen her yerde sizinle

    Yaylı sistemi ile koruma camı yukarı kalkan ve kolayca yakılabilen gaz lambası, tutamaklı yapısı sayesinde istenilen her yere taşınabiliyor. Ayarlanabilir fitili ile aydınlık seviyesini de belirleyebileceğiniz lamba, evinize nostaljik bir hava katmanıza yardımcı oluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.