DOLAR 32,4721
EURO 34,9617
ALTIN 2436,386
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evde geçirdiğiniz zamanı keyfe dönüştürecek öneriler Koçtaş’tan

    Evde geçirdiğiniz zamanı keyfe dönüştürecek öneriler Koçtaş’tan
    15.05.2020
    A+
    A-

    Evlerde geçirilen zaman artarken Koçtaş, ilham merkezi Yaşayan Evler BLOG ve YouTube kanalı aracılığıyla, bu zamanın keyfe dönüştürülmesini sağlayacak birçok öneri ve güzel fikir sunuyor.

    Evde geçirilen zamanın arttığı bu günlerde Koçtaş, yaşam alanlarını güzelleştirecek birbirinden ilgi çekici fikri ve çözüm önerisini Yaşayan Evler BLOG ve YouTube kanalından ziyaretçilerle paylaşıyor. Hobi boyalarından kırlentlere, bitkilerden dekoratif objelere kadar küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratacak birçok ürün ve çözüm önerisi sunan Koçtaş, online, Koçtaş mobil uygulaması ve  Koçtaş Çözüm Merkezi üzerinden siparişleri tüketicilerin kapısına kadar getiriyor.

    Koçtaş, evde yaparken hem güzel zaman geçirebileceğiniz hem de ev dekorasyonuna katkı sağlayabileceğiniz hobileri sizler için sıralıyor;

    Evinizi Renklendirmenin En Keyifli Yolu: Cam Boyama

    Dekorasyonun ve mutfakların önemli parçalarından olan cam ürünlerini, cam boyaları ile renklendirerek boş vakitleri keyifle geçirilen zamana dönüştürebilirsiniz. Cam aksesuarların ve kavanozların üzerine kuş, çiçek gibi desenleri çizerek zevkinize göre kolayca boyayabilir, yaşam alanlarına güzellik katabilirsiniz.

    Koçtaş’tan ipucu: Camın üzerindeki boya kuruduğunda iki kat boya sürmek şeffaf bir görünüm oluşmasına engel olur.

    Sıcak ve Samimi Evlere Açılan Kapı: Gravür

    Camdan ahşaba, plastikten deriye, pirinçten metale kadar birçok farklı yüzeydeki malzeme üzerinde yapılacak gravür işlemi ile kendi sanat eserlerinizi yapabilirsiniz. Hatta bu el emeği eserleri özel günlerde sevdiklerinize hediye edip, onları mutlu edebilirsiniz. Elektrikli hobi aletlerinin yanı sıra el ile de çalışılabilen gravür uygulamalarında kullandığınız malzemeleri, hobi boyaları ile dilediğiniz gibi renklendirebilirsiniz.

    Koçtaş’tan ipucu: El ile yapılacak gravür işlemleri için en iyi başlangıç yöntemi bir desen üzerinden ilerlemek olacaktır.

    Metal yüzeylerde deseni, karbon kâğıt kullanılarak ve üzerinden kalemle geçerek yüzeye kolayca aktarabilirsiniz.

    Cam üzerinde ise camın altına koyulan deseni camın üzerinden görebilir ve kılavuz olarak kullanabilirsiniz.

    Mobilyalarınız Yeni Gibi Olacak: Ahşap Boyama

    Eskiyen ve yenilemek istediğiniz mobilyaları ya da farklı bir tasarım kazandırmak istediğiniz ahşap ürünleri baştan yaratmanın tam zamanı…

    Ahşap boyamada sehpa, masa, tepsi, kitaplık ve dolap gibi düz yüzeyli, ahşap boyaya uygun ürünlerin tercih edilmesi çok önemli. Ürünlerin birleşme yerleri ve köşelerine daha yoğun ve koyu renk boya uygulanarak doğal bir görünüm elde edilebilir.

    Koçtaş’tan ipucu: Ahşap üzerine tek kat boya yaptıktan sonra dekupaj kâğıtları kullanarak farklı desenler oluşturabilirsiniz.

    İhtiyaçları Tasarruflu Bir Şekilde Karşılamanın Sırrı: Kendin Yap (DIY)

    Kendin yap fikirleri çok eğlenceli ve tasarruflu bir ev yenileme imkânı sunuyor.

    Bu fikirler ile tamamen evdeki malzemelerle masa lambasından kitaplığa, mumluktan saksıya kadar ihtiyaç duyduğunuz birçok ürünü kolaylıkla tasarlayabilirsiniz.

    Evde Hobi Köşesi Oluşturmak #GüzelFikir

    İster çalışma odasında ister evinizin uygun başka bir alanında oluşturacağınız hobi köşesi ile kendinize özel alan yaratabilirsiniz. Depolama evleri ve sandıklarının yanı sıra kutu, sepet gibi fonksiyonel ürünleri kullanarak hobi malzemelerinizin bir arada durmasını sağlayabilir ve düzenli bir ortam oluşturabilirsiniz.

    Koçtaş Yaşayan Evler BLOG ve Koçtaş YouTube kanalında yer alan güzel fikir ve pratik çözüm önerileri ile evinizi güzelleştirmek hem keyifli hem de çok kolay.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.