DOLAR 32,3153
EURO 35,1248
ALTIN 2302,061
BIST 9056,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evinizdeki şıklığı Enza Home’un Halı Koleksiyonları ile tamamlayın

    Evinizdeki şıklığı Enza Home’un Halı Koleksiyonları ile tamamlayın
    10.01.2018
    A+
    A-

    Ev dekorasyonunu sanata dönüştüren Enza Home her zevke uygun özel tasarımlardan oluşan 2018 halı koleksiyonu ile yaşam alanlarına sıcak, modern ve renkli bir görünüm kazandırıyor. Koleksiyonun göz alıcı serileri Mabel ve Vera serileri; yüksek kalitede HD baskı yöntemiyle uygulanan Retro desenleri, farklı renk ve boy seçenekleriyle evlerin havasını değiştiriyor.

    Farklı yaşam tarzlarını modern ve yenilikçi yaklaşımıyla evlere taşıyan Enza Home, yeni halı koleksiyonu ile evlerde konfor ve şıklığı bir arada sunuyor. Uzun ömürlü, canlı ve solmayan renklere sahip HD baskı kalitesiyle dikkat çeken koleksiyon; pamuk baskılı halılardan, doğal yün ile üretilmiş yün el dokuma halılarına, farklı renk ve desenlerde geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Enza Home, 2018’e özel koleksiyonunun Mabel ve Vera serileri ile de yeni yılda mekanların hem görünümünü hem de havasını değiştiriyor.

    Enza Home’un Halı Koleksiyonları ile konfor anlayışı bütünüyle değişiyor!

    Dekorasyonun bütünleyicisi halıyı modern tasarım anlayışına kattığı Retro yorumla sanat eserine dönüştüren Enza Home’un zengin halı koleksiyonuna ait Mabel ve Vera serileri pamuk ve polyester iplik dokuma olmalarının yanı sıra ince yapıları ve hafiflikleri ile de kullanım kolaylığı sağlıyor. Her mekana ve zevke uyum sağlayan Enza Home’un Mabel ve Vera Halı serileri, topaklanma yapmayarak nemli bezle kolayca temizlenme özellikleri ile de fark yaratıyor.

    Bir halıdan çok daha fazlasını sunan Mabel ve Vera halıları, modern çizgileri ve Retro görünümü ile evlerin çehresini değiştiriyor, şık ve konforlu bir stil katıyor. Enza Home 2018 Halı koleksiyonu, her zevke ve ihtiyaca yönelik özgün alternatifleriyle Enza Home mağazalarında sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.