DOLAR 32,5498
EURO 35,0202
ALTIN 2427,831
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evinizi ucuza mal edin

    Evinizi ucuza mal edin
    20.05.2019
    A+
    A-

    Ev sahibi olmak isteyenlere sunulan faizsiz ve peşinatsız finansal çözümler son zamanlarda oldukça dikkat çekiyor. Her geçen gün büyüyerek, müşteri hizmetleri, müşteri memnuniyeti, hayata geçirdiği yenilikleri, kendi sektörüne kazandırdıkları, kalite standartları gibi alanlarda aldığı uluslararası ödüllerle de adından söz ettiren Birevim, geliştirdiği özgün finansal model ile rakiplerinden ayrışarak tüketiciye sağladığı olanaklarla fark yaratıyor.

    Türkiye’nin herhangi bir yerinden seçebileceğiniz, hayal ettiğiniz evi size vadeden Birevim ile alacağınız evin değeri dışında faiz, vade farkı veya kira ödemesi gibi ek maliyetler ödemek zorunda kalmıyorsunuz.

    Aylık ödemek istediğiniz taksitleri kendiniz belirleyerek, 480 kişiye kadar oluşturulan tasarruf programlarına dahil olabileceğiniz Birevim’de evinizi diğer taksitli ev alma yöntemlerinin tamamından daha ucuza mal edebiliyorsunuz.

    Borcunuzu olması gerekenden çok daha kısa sürede bitirebileceğinizi vurgulayan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemimizde 120 kişilik tasarruf programına dahil olduğunuzda evinizi ilk ay alırsanız yöntemlerimizin özelliği ve dönemsel kampanyaların avantajı sayesinde toplam borcunuz 63 ayda bitiyor. Birevim’de ev alma sıranız geldiğinde gereksiz yere bekletilmezsiniz. Diğer taksitli ev alma yöntemlerine kıyasla daha kısa sürede ev sahibi olabilirsiniz” diyerek Türkiye’de ilk defa sundukları avantajlar ve ayrıcalıklı yöntemlerinden bahsediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.