DOLAR 32,384
EURO 35,0616
ALTIN 2326,332
BIST 9092,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evinizin en dayanıklı oyuncusu: Russell Hobbs Impact Ütü

    Evinizin en dayanıklı oyuncusu: Russell Hobbs Impact Ütü
    12.12.2019
    A+
    A-

    Dünyadaki milyonlarca eve çözümler sunan küçük elektrikli ev aletleri markası Russell Hobbs, evin en dayanıklı oyuncusu olacak Impact Ütü’yü kullanıcılarla buluşturuyor. Esnek lastik zırhı ile en kaçınılmaz düşüşlere karşı dayanıklı Impact Ütü, şık mavi tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

    Avrupa’da 50 yılı aşkın süredir su ısıtıcısından, ütüye kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle hayat kolaylaştıran çözümler sunan Russell Hobbs, ütü yaparken harcanan zamanın ve yaşanan kazaların önüne geçecek benzersiz ürünü Impact Ütü’yü tüketicilere sunuyor. Impact Ütü, dura-coat tabakası ve darbeye dayanıklı yapısı sayesinde yaşanan tüm talihsiz düşüşlere karşı kolayca direnç gösteriyor.

    En zorlu darbelere karşı dayanıklı, kireçlenmeye karşı

    Darbelere karşı dayanıklı olduğu kadar çok yönlü özellikleriyle de dikkat çeken Impact Ütü, sahip olduğu hassas buhar ucu sayesinde en zor kırışıklıkları kolayca ütülemenize yardımcı oluyor. Impact Ütü’nün otomatik temizleme, kireç ve damlama önleyici işlevleri ise kireçlenmeyi minimum seviyede tutarak ütünüzün ömrünü uzatıyor.

    Çok yönlü güvenlik sistemi

    Evden aceleyle çıkanların imdadına 3 yönlü kapanma özelliğiyle yetişen Imapct Ütü, ütüyü kapatıp kapatmadığını hatırlamayanların tüm endişesini ortadan kaldırıyor. Impact ütü; dik, yan ve taban üzerinde kaldığı tüm konumlarda kapanma özelliğiyle güvenliği sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.