DOLAR 32,5971
EURO 34,6798
ALTIN 2524,744
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evlerde yenilenme enerjisi Buka Moon ile yakalanacak 

    Evlerde yenilenme enerjisi Buka Moon ile yakalanacak 
    20.02.2019
    A+
    A-
    2019 yılında gökyüzünde görsel şölenler yaşanacak. Gezegenlerin dizilişi, meydana gelen Ay ve Güneş tutulmaları, dengeleri değiştirirken dünya çapındaki değişimin de ayak sesleri olacak. Buka, bu değişimin olumlu etkilerini evlere taşımak isteyenlere ay tutulmasından ilham alarak tasarladığı Moon koleksiyonunu öneriyor.
    Astroloji ve gökyüzü hareketlerine meraklıysanız, 2019 yılında gerçekleşecek gökyüzü olayları ve etkilerinden mutlaka haberdarsınız demektir. Bu yıl üç Güneş, iki Ay tutulmasının yaşanacağı gökyüzünde, 8 gök taşı yağmuru görsel bir şölen yaşatacak. Güneş, Ay ve Dünya’nın peş peşe dizilmesiyle oluşan yılın en önemli gökyüzü olaylarından olan ay tutulması ile başlayan 2019 yılı, büyük bir çoğunluğa göre köklü değişimlere işaret ediyor.
    Evinizde değişimi hissedin
    Yenilenme sürecine evinden başlamak isteyenler; mobilya, ev aksesuarı ve diğer ev eşyalarında yapacakları değişikliklerle bu enerjiyi yakalayabilir. Özellikle de bu ruhu yaşatan mobilyalar evlerde değişim rüzgarları estirecek. Tıpkı modüler mobilyalarıyla öne çıkan Buka’nın Moon koleksiyonu gibi. Form olarak ay tutulmasından ilham alan koleksiyonun, oturma ve yaslanma kısımları dört konik ayakla destekleniyor ve ay tutulmasına vurgu yapıyor. Kendine özgü renk ve dokulara sahip koleksiyon, Mr. Moon ve Mrs. Moon adındaki  farklı ebatta tekli koltuk seçeneklerinin yanı sıra ikili kanepesiyle de dikkat çekiyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.