DOLAR 32,3185
EURO 35,1291
ALTIN 2293,513
BIST 9056,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evlerin kapıları ve zilleri de artık Pronet ile ‘akıllı’

    Evlerin kapıları ve zilleri de artık Pronet ile ‘akıllı’
    01.05.2017
    A+
    A-

    Pronet’in son olarak geliştirdiği Akıllı Zil ev sahiplerine yeni bir hizmet sunuyor. Akıllı Zil’in kamera sistemi sayesinde, kapıya gelip zili çalan kişi, akıllı telefon üzerinden görüntülenebiliyor hatta karşılıklı konuşulabiliyor. Kapının önünde bir hareket algılandığında yanan ışık sayesinde Akıllı Zil’in, aynı zamanda kötü niyetli kişiler için caydırıcı bir etkisi var. Akıllı Kilit sayesinde ise, siz evde olmasanız bile kapı uzaktan açılabiliyor. Türkiye’nin ilk akıllı güvenlik hizmeti Pronet Plus kapsamında geliştirilen “Akıllı Ailesi”, kişiye özel güvenlik çözümleriyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor.

    “Akıllı” ürünler artık hayatımızın her alanında. Ev ve işyerlerinin güvenliği söz konusu olduğunda da, geleneksel yöntemler yerini akıllı teknolojilere bırakıyor. Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet’in geliştirdiği “Akıllı Zil” çözümü, ev sahiplerinin orada olmasalar dahi kapıya gelen kişinin kim olduğunu anlamalarını sağlıyor.

    Evde yokken bile kapıya kimin geldiği görülebiliyor
    Pronet Plus’a bağlı olarak çalışan Akıllı Zil, evin zili çalındığında, kullanıcının akıllı telefonuna anlık bir bildirim gönderiyor. Kullanıcı zil içerisinde bulunan kamera sayesinde kapıya kimin geldiğini Pronet Plus uygulamasından görebiliyor. Zil üzerinden kapıya gelen kişiyle konuşabiliyor. Hatta Akıllı Kilit çözümü sayesinde, yine uygulama üzerinden dilediği kişiye kapıyı uzaktan açabiliyor.

    Temizlik görevlisine anahtar bırakmaya gerek yok
    Artık eve siz yokken girmesi gereken kişilere anahtar bırakmaya gerek kalmıyor. Örneğin temizlik görevlisi eve gireceği zaman zili çaldığında, Pronet Plus kullanıcısı, telefonundan zili çalan kişiyi görebiliyor ve Akıllı Kilit ile kapıyı açabiliyor.

    Kötü niyetli kişiler için caydırıcı etki yapıyor, güvenlik önlemlerini artırıyor
    Kapının önünde bir hareket algılandığında yanan ışık sayesinde Akıllı Zil aynı zamanda kötü niyetli kişiler için caydırıcı oluyor. Bu sırada Akıllı Zil’in kamerası da kayıt yapmaya başlıyor. Böylece kapıya gelen kişi zili çalmamış olsa bile, ev sahibinin cep telefonuna kısa bir video ile kapıda birisi olduğu bildirimi iletiliyor. Akıllı Zil kullanıcılara sağladığı kolaylığın yanı sıra, evin genel güvenliği de artırıyor.

    Türkiye’nin ilk akıllı güvenlik hizmeti Pronet Plus
    Pronet, kullanıcılarını yalnızca hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını veya acil sağlık gibi tehlikelere karşı korumuyor, onların hayatlarındaki kişisel ihtiyaçlarına göre farklı çözümler de sunuyor. Pronet Plus kapsamında sunulan Akıllı Ailesi, bu anlamda “güvenlik” çözümlerini “konfor” kavramı ile bütünleştirerek, güçlendiriyor.

    Kolaylık, güvenlik ve tasarruf sağlıyor
    Pronet’in akıllı çözümleri içerisinde, ev veya işyerini canlı yayında veya geçmişe dönük olarak izlemeyi mümkün kılan Akıllı Video, açık unutulan ev aletlerinin bağlı olduğu prizleri uzaktan kapatabilmeyi sağlayan Akıllı Priz, kombiye bağlanarak ısı seviyesini evde değilken bile kontrol edebilmeyi sağlayan Akıllı Termostat gibi ürünler yer alıyor. Bu şekilde kolaylık ve güvenliğin yanı sıra, enerji tasarrufu da sağlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.