DOLAR 32,4734
EURO 34,7437
ALTIN 2467,314
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evogloss ile mekanlara parlak bir derinlik katın

    Evogloss ile mekanlara parlak bir derinlik katın
    03.05.2018
    A+
    A-

    Kastamonu Entegre’nin modern parlak ve mat desenler sunan dekoratif paneli Evogloss, mevcut renklerine yenilerini ekledi. Düz, ahşap, fantezi ve hologram başlıkları altında 30 renk seçeneği sunan Evogloss paneller, mutfak, banyo, mobilya gibi dekorasyon ve ev dizaynı ürünlerinde modern ve zarif kombinasyonlar yaratılmasına olanak sağlıyor.

    Kastamonu Entegre’nin yüksek parlaklık seviyesine sahip, ayna efekti etkisiyle yaşam alanlarına derinlik katan, şık görünümlü paneli Evogloss yenilendi. 30 yeni renkle trendlere öncülük eden Evogloss, uzun yıllar ilk günkü görünümünü koruma özelliği ile öne çıkıyor.

    Çizilmeye ve solmaya karşı yüksek dayanımı ile uzun yıllar ilk günkü görüntüsünü koruyan, kolay temizlenebilen, modern parlak ve mat desenleri bünyesinde barındıran Evogloss, çizilmeye ve aşındırıcı maddelere karşı dayanıklılığıyla dikkat çekiyor. Çatlamalara karşı yüksek direnç gösteren ürün, kolay temizlenebilme ve neme dayanıklılık özellikleriyle de fark yaratıyor.

    Evogloss PVC ve PET‘ler formaldehit, kadmiyum, kurşun bazlı stabilizatör ve uluslararası REACH kuruluşu tarafından kanserojen olarak tespit edilen düşük karbonlu yapıya sahip

    Plastifiyenler içermeyen yüzey malzemeleri ifade ediyor. PVC veya PET’lerin MDF panellerinin ön yüzeyine kaplanması ile üretilen Evogloss panellerin arka yüzü beyaz emprenye kağıdı ile kaplanıyor. 1.220 x 2.800 mm. ebatlarında ve 8-16-18 mm. kalınlıklarında üretilen Evogloss modern ve zarif kombinasyonlar yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.