DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evoke koleksiyonu ile yeniliklerle dolu yılbaşı sofranız olsun

    Evoke koleksiyonu ile yeniliklerle dolu yılbaşı sofranız olsun
    19.12.2017
    A+
    A-

    Üretimin ve tasarımın her aşamasında sanattan ilham alan ve sanatla beslenen Porland, yeni yıla Barok dönemi trendlerinden esinlenen Evoke koleksiyonu ile giriyor!

    Porland her yıl olduğu gibi bu yıl da sanatı sofraya taşımaya devam ediyor. Yeni yıla özel hazırladığı Evoke Koleksiyonu, altın şıklığının gösterişli havasını Rönesans ruhunun asil ve estetik duruşuyla birleştiriyor.

    Porland’ın özel reçetesi ile Alumilite (Aluminalı Porselen) olarak üretilen koleksiyonda kullanılan bordo, mavi, yeşil, pembe renkler üzerine işlenen majör ve minör desenler tasarımdaki zıtlığa atıf yaparken ve farklılıkların bütünsel uyumuna dikkat çekiyor.

    Geniş ürün gamı ve fiyat aralıkları ile her zevke ve her bütçeye hitap eden Porland, Evoke Koleksiyonundaki farklı boylarda düz tabakları, kayık tabakları, kaseleri, kupaları ve ikram grubu ürünleri ile şık bir hediye fırsatı da sunuyor. Koleksiyonu tamamlayan masa üstü aksesuarları, şamdanları ve birbirinden şık kadehleri ile yılbaşı sofralarınızı tamamlıyor.

    Siz ve sevdikleriniz için unutulmaz anıları biriktireceğiniz bu özel gecede Porland hep yanınızda.

    Hem Evoke koleksiyonunda hem de Porland’ın ürettiği tüm koleksiyonlardaki tekli satın alma seçeneği ile siz de hem kendi takımınızı özgürce oluşturabilir hem de özgün tasarımlı Porland ürünlerimizden istediğiniz adette satın alarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Yeni koleksiyonumuz ile 2018’in size de yenilikler getirmesini dileriz.

    Evoke Koleksiyonuna ait tüm detaylara Porland Mağazalarımızdan ve porland.com.tr online satış sitemizden ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.