DOLAR 32,5869
EURO 34,8399
ALTIN 2508,236
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evrim Kırmızıtaş Başaran: Anne olmak dünyanın en güzel duygusu

    Evrim Kırmızıtaş Başaran: Anne olmak dünyanın en güzel duygusu
    28.04.2018
    A+
    A-

    Başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın eşi Evrim Kırmızıtaş Başaran Anneler Günü ile ilgili güzel dileklerde bulundu…

    “Anne olmak dünyanın en güzel duygusu. Anne olmanın en güzel yani karşılıksız saf ve gerçek sevgiyi yaşamaktır” diyen Evrim Kırmızıtaş Başaran; “Kızım İlke 16 yaşında, oğlum Ağahan 3,5 yaşında ve en küçük kızım Begümhan ise 2,5 yaşında. Beni en mutlu eden ve kendimi iyi hissettiren uğraş, çocuklarıma ayırdığım zaman dilimleridir. Çalışan bir anne olarak, çocuklarımla birlikte kaliteli zaman geçiriyorum. Esnek çalışma saatleri imkanı olan bir işe sahip olmam ev ve iş yaşantımı benim arzu ettiğim şekilde düzenlememe imkan veriyor. Şöyle ki bazen eş ve çocuklarıma farklı zaman dilimlerini ayırarak bir günümü geçiriyorum. Mesela bir gün önce çok yoğun bir çalışma temposuyla çalıştıysam ertesi gün tüm günümü çocuklarıma ayırıyorum. Bu da isimin en güzel taraflarından birisi. Yani esnek çalışma saatleri. Bence ailedeki mutluluğun sırrı aile bireylerinin birbirine duyduğu saygı, hoşgörü ve güvendir.

    2 yıl içinde iki kez anne oldum!

    Anne olunca çocuklarımla birlikte yepyeni bir hayat başladı benim için. Önceliklerim ve hayata bakış açım değişti. 2 yıl içinde iki kez anne oldum.. Yoğun bir hamilelik dönemi geçirdim. Ama işimden hiç kopmadan düzeni bozmadan heryere yetişebildim.
    Üç çocuk annesiyim ve her bebeğimi ilk kucağıma aldığımda kendimi tarifsiz duygular içerisinde hissettim. Dünyanın en güzel duygusu anne olmak..
    Onların yaş gruplarına göre eğitici oyuncaklarla oyun oynamayı çok seviyorum. Çocuklarımı kendime çok benzetiyorum. 3’ünün de özgüvenleri ve liderlik vasıflarının baskın olması inanılmaz hoşuma gidiyor. Anneler gününde alacağım en güzel hediye; hiç şüphesiz çocuklarımla birlikte olmaktır.
    Her anne tabii ki en iyi anne olmak ister.  Sanırım ben de annem gibi idealist bir anneyim. Çalışan bir anne olduğum için elimden geldiğince çocuklarımla daha çok kaliteli vakit harcamaya çalışan idealist bir anne olduğumu düşünüyorum.
    Her annenin çocuklarıyla ilgili iyi dilekleri, umutları ve hayalleri vardır. Benim de en büyük dileğim çocuklarımın iyi eğitim almış, mutlu ve şanslı bireyler olmalarıdır.
    Çocuklardan sonra kesinlikle gerçek bir aile olduk diyebilirim..
    Benim çocuklara karşı kuralım; üşenme, erteleme ve vazgeçmeme…
    Çocuklarıma mümkün olduğunca zaman ayırmaya çalışıyorum. Eşimle ve çocuklarımla birlikte sabahın erken saatlerinde dünyanın neresinde olursak olalım hiç aksatmadan yürüyüş yapmaya çalışıyoruz..
    Çocuklarıma bir anne olarak daima örnek olmam gerektiğini düşünüyorum. Biliyorum ki, elde ettiğim başarılar onları ileride gururlandıracak. Bu yüzden çalıştığım alanda dünya birincisi olmak, çocuklarım benimle gurur duyacağı için çok daha önemli.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.