DOLAR 32,5678
EURO 34,7139
ALTIN 2487,133
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evrim Kuran Baku Higher Oil School’da Y Kuşağını anlattı

    Evrim Kuran Baku Higher Oil School’da Y Kuşağını anlattı
    26.01.2019
    A+
    A-

    Kuşak Araştırmacısı Evrim Kuran, Baku Higher Oil School akademisyenlerine ve öğrencilerine “Y Kuşağı ve İş Hayatındaki Yeri” ile ilgili söyleşi gerçekleştirdi.

    Kuşak Araştırmacısı Evrim Kuran, Baku Higher Oil School’un ev sahipliğinde SOCAR Türkiye’nin finansal ve organizasyonel desteği ile gerçekleşen etkinlikte yer aldı. Kuran, hem akademisyenlere hem de öğrencilere yönelik ayrı ayrı gerçekleştirdiği söyleşide “Y Kuşağı ve Yeni İş Dünyası” ile ilgili merak edilenleri anlattı.

    21. yüzyıl yetkinliklerini ve yeni nesiller için aktif küresel vatandaş olmanın önemini anlatan Kuran, keyifli geçen sunum sonrasında katılımcıların sorularını yanıtladı.

    Kuşak Araştırmacısı Evrim Kuran: “Baku Higher Oil School akademisyenleri ve öğrencileri ile bir araya gelerek Y kuşağı ve 21. Yüzyıl yetkinlikleri ile ilgili keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Kuşakları anlamanın önemini kavrayan insanlarla bir arada olmak beni çok mutlu etti. Çünkü bir kuşağı an­lamak, bir dönemi anlamaktır. Bir dönemi anladığınızda ise paradigmanın kıskacına sıkışmaktan kurtulursunuz. Ve sizin gibi olmayanları kendinize ait yargılarla değil, on­lara ait gerçeklerle görmeniz mümkün olur. Bu mümkün olduğunda ise dönüşürsünüz. Okulda, işte ya da evde, bir kurum olarak ya da bir birey olarak…” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.