DOLAR 32,5518
EURO 34,8735
ALTIN 2430,184
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    EXPOMED’e inovasyon harikası yeni nesil ürünler damga vuracak

    EXPOMED’e inovasyon harikası yeni nesil ürünler damga vuracak
    21.03.2018
    A+
    A-

    Artık evlerde bir chip ile kan almak mümkün

    Müşteri beklentilerini en doğru şekilde anlamak ve karşılamak için çalışan firmalar, günümüzde inovasyonu sonuç olarak değil, bir süreç olarak görüyor. Medikal sektörü gibi teknolojik olarak inovasyonun çok hızlı olduğu bir sektörde, 5-10 yıl sonraki teknolojiyi düşünerek ürünler geliştirmek, markaların en önemli parametreleri arasında yer alıyor. 3D Bioprinting Sistemler’, ’3D Yazıcı’ ve Bir-Çip-Lab (Lab-on-a-Chip) gibi heyecan verici birçok inovasyon, 22-25 Mart 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 25. kez sektör profesyonellerine kapılarını açacak olan EXPOMED bünyesindeki İnovasyon Alanı’nda yer alıyor.

     Sağlık alanındaki yeni nesil teknolojiler, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de gündeminde… Son zamanlarda teknolojiyi arkasına alarak ürünler geliştiren markalar, müşteri beklentilerini en doğru şekilde anlamak ve karşılamak için çalışıyor. Bu farkındalıkla da markaların birçok heyecan verici ürünleri, 22-25 Mart 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, kapılarını 25. kez sektör profesyonellerine açacak olan EXPOMED bünyesindeki İnovasyon Alanı’nda yer almaya hazırlanıyor.

    Yeni nesil teknolojiler için EXPOMED

    Start-Up firmaların İnovasyon Alanı’nda sergileyeceği ürünler içinde ‘3D Bioprinting Sistemler’, ’3D Yazıcı’ ve ‘3D Tarama Cihazları’nın yanı sıra ‘Damlacık Mikroakışkan Çipleri’, ‘Tekil Hücre İlaç Etkileşimi Testleri’ ‘Mikrokapsül/Mikrobalon/Mikropartikül Üretimi’ ve ‘Hücrek Mikroakışkan Çip Tutucu’ gibi ürünler yer alıyor. Dünyada 3D Bioprinting Sistemler teknolojisini kullanan markanın geliştirdiği sistemle insan kök hücreleri ile yapay dokular üretilebiliyor. Bir-Çip-Lab (Lab-on-a-Chip) teknolojisiyle de laboratuvar analizleri çok kısa sürede sonuçlandırılıyor. Üniversitelerin ve ilaç Ar-Ge departmanlarının hayatına dokunacak olan bu yeni nesil teknolojiler, ülkemizin ithalata bağlığını azaltacağı gibi, maliyetlerin de düşmesine olanak tanıyor. Fuar, Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünlerin gün yüzüne çıktığı bir platform olarak göze çarpıyor.

    Öte yandan EXPOMED’in bu yılki ziyaretçileri, medikal alandaki yenilikleri daha belirgin bir şekilde görme şansı yakalıyor. Fuar alanı içerisinde oluşturulacak İnovasyon Alanı’nda; Start-Up firmalar, yerli medikal ürünlerin sergilendiği ‘Made in Turkey’ bölümünün yanı sıra, inovatif ürünler, yeni ürünler, yan sanayi ürünler ile birlikte seçkin konuşmacıların da katılımı ile gerçekleşecek paneller ve ikili görüşmelerin yapılacağı özel bir bölüm yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.