DOLAR 32,5997
EURO 34,7991
ALTIN 2490,109
BIST 9466,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eylül Öztürk – Kenan Özkan çiftinden örnek davranış

    Eylül Öztürk – Kenan Özkan çiftinden örnek davranış
    23.04.2018
    A+
    A-

    Sıra dışı tarzlarıyla İstanbul eğlence hayatına bambaşka bir soluk getiren Eylül Öztürk – Kenan Özkan çiftinden örnek davranış.

    Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek veren ikili, etkinlik kapsamında öğrenciler ile bir araya geldi.
    ”Kan ver kalplerde kal” sloganı ile bu yıl ikincisini düzenledikleri kan bağışı kampanyasında hayranı oldukları Eylül Öztürk’ü karşılarında bulan gençler, sempatik oyuncu ve fenomeni tam anlamıyla soru bombardımanına tuttular. Öğrencilerin sorularına samimi yanıtlar veren Eylül Öztürk, ”Bir gün hayalini kurduğunuz mesleğe sahip olu çok büyük paralar kazanabilirsiniz. Önemli olan zengin olmak mı? Yoksa insan olmak mı? Buna siz karar vereceksiniz. Hayatta her şey olabilirsiniz gençler, ama önce insan olmak, topluma yararlı vicdanlı bir birey olmak gerekiyor. Hepiniz pırıl pırılsınız. Umarım hedeflerinize ve ideallerinize ulaşırsınız.” sözleri ile büyük alkış aldı. Kampanyanın önemine de vurgu yaparak ”bugün burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. İyilik yapmak adına çıktığınız bu yolda ne zaman isterseniz yanınızda olacağım. Siz kan ver demiştiniz, bense bu ülkenin geleceği siz gençler için canımı bile veririm. Milletimizi yüceltecek olan sizlersiniz. Bana gösterdiğiniz ilgi ve yaşattığınız gurur için ayrıca hepinize teker teker teşekkür ederim.” dedi.

    Konuşmasının ardından öğrenciler tarafından plaketler ödüllendirilen Öztürk, gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı da çekildi.
    Aynı günün akşamında da eşi Kenan Özkan’la birlikte Tren Pera’da dj setinin başına geçen Eylül Öztürk, gündüz yaşadığı güzel anları kendisini dinlemeye gelenlerle de paylaştı. Bir hayranının ”giydiğin montu çok beğendim benim olabilir mi?” isteğini de geri çevirmeyen Öztürk ”senden kıymetli mi? Güle güle kullan” sözleriyle montunu hayranına hediye etti.
    Yaklaşık 3.5 saat Dj setinin başında kaldıkları Tren Pera’da muhteşem bir performansa imza atan ikili, yaz aylarında güney sahillerinde olacaklarını da müjdeledi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.