DOLAR 32,5744
EURO 34,9745
ALTIN 2421,943
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Faber-Castell, 23 Ocak Dünya El Yazısı Günü’nde sevdiklerinizi hatırlamanız için kalemin gücüne dikkat çekiyor

    Faber-Castell, 23 Ocak Dünya El Yazısı Günü’nde sevdiklerinizi hatırlamanız için kalemin gücüne dikkat çekiyor
    23.01.2019
    A+
    A-

    Parmak izi kadar benzersiz olan el yazısı, duyguları en özel şekilde aktarabilmenin etkili bir yoludur. Günlük rutin içerisinde ihmal ettiğimiz ve dışa yansıtamadığımız tüm duygular, kalemin sınırları kaldıran özgür kullanımı ile ortaya çıkıyor. İlişkiler üzerinde yapılan bir araştırmaya* göre, sık sık teşekkür ederek minnet duygusunun ifade edilmesi ilişkiler üzerinde olumlu bir etki yaratıyor.

    1977’de Yazma Enstrüman Üreticileri Birliği tarafından kutlanmaya başlayan ve el yazısını teşvik etmeyi amaçlayan Dünya El Yazısı Günü’nde Faber-Castell, hayatınızdaki ‘iyi ki var’ dedikleriniz için teşekkürünüzü kendi el yazınızla iletmenize olanak tanıyor.

    Kolay ve rahat kullanımı, dayanıklı iridyum ucu ile Faber-Castell Grip Dolma Kalem Serisi, kullancılara mükemmel bir yazım deneyimi yaşatıyor. Farklı renk seçeneklerine sahip kalemler, 3 farklı uç kalınlığı seçenekleriyle de kullanıcının tercihine göre uyum sağlıyor. Üçgen gövde yapısı kalemin elde en uygun şekilde durmasını sağlıyor. Bu sayede yazacağınız tüm notlara yazı stilinizi yansıtmanız daha rahat hale geliyor. Eli yormayan yapısı sayesinde Grip Dolma Kalem ile sevdiklerinize dilediğiniz uzunlukta teşekkür notları yazabilir, onlara kendinizden bir anı bırakabilirsiniz.

    *Georgia Üniversitesi’nde yapılan araştırma.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.