DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Faizsiz ve kişiye özel taksitle evlenin

    Faizsiz ve kişiye özel taksitle evlenin
    17.06.2019
    A+
    A-

    Her geçen gün değişerek kişiselleşen tüketici beklentileri, yenilikçi finansal çözümleri de beraberinde getiriyor. Birevim, Türkiye ve dünya ekonomisine yepyeni bir ödeme sistemi ile örnek teşkil ediyor. Birçok ülkeden farklı ödüllere layık görülen ve tüketiciye kattığı değer ile övgüleri hak eden Birevim, alternatifli taksit seçeneklerinin yanı sıra ödeme planlarını kendinizin belirlediği, istediğiniz şehirde evinizi sıfır ya da ikinci el sahip olabilmenize olanak sağlıyor.

    İstediğiniz evi peşinatsız, faizsiz Birevim’in geliştirdiği finansal sistem ile sunmayı amaçlayan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, müşterilerine 480 kişiye kadar oluşturulan tasarruf programları sayesinde küçük taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sağladıklarını belirtiyor.

    “Şu an aylık ortalama 700 adet teslimat gerçekleştiriyoruz. Bu sayı her geçen ay artıyor, yılsonu 1000’in üzerinde aylık teslimatımız olacak” diyen Çiftçi, “Türkiye’nin dört bir yanındaki şubelerimizle, sıfır ya da 2.el ev sahibi olmanıza yardımcı oluyoruz. Küçük taksit imkanlarıyla ev sahibi olma hayallerinize ortak olarak, gerçeğe dönüştürüyoruz.” diyerek peşinat ve ek maliyet getirmeyen, tasarrufa dayalı sistemleriyle alternatifli çözümler sunarak, uzun vadede kazandırdıklarını vurguluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.