DOLAR 32,5395
EURO 34,9858
ALTIN 2422,467
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fakir Hausgeräte’den akıllı nem alma cihazları

    Fakir Hausgeräte’den akıllı nem alma cihazları
    30.07.2018
    A+
    A-

    Hava sıcaklıklarıyla birlikte artan nemin bunaltıcı etkisinden kurtulmanızı sağlayacak akıllı nem alma cihazları ile sağlıklı bir yaz yaşayın.

    Sıcaklıkların nem ile birleşip etkisini iyice hissettirdiği bugünlerde gerek kendiniz gerekse hasta, yaşlı ve bebekler için ferah ortamlar yaratabileceğiniz nem alma cihazları yaz aylarının daha keyifli ve sağlıklı geçirmenize yardımcı oluyor.

    Akıllı Nem Alma Cihazı: Fakir Drywell

    Fakir Drywell Nem Alma Cihazı, 20 litre nem alma kapasitesi ile bulunduğunuz ortamın havasını ideal hale getiriyor. Ayrıca, ön filtresiyle toz ve kirliliğe yol açan partikülleri havadan arındırıp sağlıklı nefes almayı sağlıyor. Üstün Alman teknolojisiyle tasarlanan Drywell Nem Alma Cihazının iki kademeli fan hız ayarı ile istediğiniz hızda çalışmasını sağlarken,%5 – %80 aralığında nem alma seçeneklerini kullanabilirsiniz. Oda sıcaklığı ve nem miktarını gösteren LCD ekranıyla sizi bilgilendiren Fakir Drywell ile nem kontrolü elinizde…

    Vigor Plus ile Kaliteli Havalar

    Fakir Vigor Plus İyonik Hava Temizleyici, 70 metrekarelik etki alanı ile yaşam alanlarının her köşesine ferahlık getiriyor. Toz ve koku sensörleri ile otomatik hava kalitesi kontrolüne olanak veren Fakir Vigor Plus, 5 farklı çalışma moduyla ve uzaktan kumandasıyla kontrolü size bırakıyor. Güçlü filtreleme özelliği ile mikro organizmaların oluşmasını engelleyen Vigor Plus; HEPA, TiO2, karbon, ön ve plazma filtreleri sayesinde yazı sağlıklı yaşamanızı sağlar.

    Hayatınızı kolaylaştıracak Fakir nem alma cihazları, tüm Fakir Shoplar ve Fakir mağazalarından temin edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.