DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fakir Teatime ile sıcacık çay keyfi

    Fakir Teatime ile sıcacık çay keyfi
    26.12.2017
    A+
    A-

    Fakir Teatime, ister sohbetlerinize eşlik edecek sıcacık kıvamlı çayları ister mis gibi şifalı bitki çaylarını kolayca hazırlamanızı sağlıyor.

    Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak, keyifli sohbetlerinize eşlik edecek çaylar hazırlamayı sağlayan Fakir Teatime Çay Makinesi, hızlı ve pratik demleme özelliğiyle doyasıya çay keyfi sunuyor. Demli, kıvamlı ve mis kokulu çaylar demlemek isteyenlerin tercihi olan Teatime, ayrıca sağlığına özen gösterenler için de şifalı bitki çayları demleme özelliğine sahip.

    Teatime çay makinesi 1,7 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 0,7 litre kapasiteli cam demliğiyle iki temel parçadan oluşuyor. Paslanmaz çelik su filtresi ve çelik çay süzgeci çayın lezzetini bozmadan kıvamlı demlenmesini sağlıyor.

    Çayı sürekli sıcak tutma özelliğine sahip Teatime, hem çay demleme makinesi hem de su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor. İşlevselliğinin yanı sıra dekoratif tasarımıyla da dikkatleri çeken Teatime’ın kırmızı, beyaz ve violet renk seçenekleri bulunuyor.

    Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, elektrikli ev aletleriyle nesillerdir kadınların hayatını kolaylaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.