DOLAR 32,3281
EURO 35,0728
ALTIN 2299,835
BIST 8996,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fakir’den sağlıklı ramazanlar

    Fakir’den sağlıklı ramazanlar
    07.06.2017
    A+
    A-

    Ramazan’da beslenmesine dikkat edenlere Fakir Hausgeräte’den pratik ve kullanışlı Powermix Blender ve Tolero Buharlı Pişirici…

    Güvenilir Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte mutfak grubu ürünleriyle Ramazan’da pratik ve sağlıklı lezzetlere imza atmak isteyenlerin yardımcısı oluyor. Powermix ile sağlıklı karışımlar, vitaminli çorbalar yaparken Tolero ile yiyeceklerinizi buharla sağlıklı bir biçimde pişirebileceksiniz.

    Fakir Powermix Blender, yüksek devir gücü ile kısa zamanda harikalar yaratmanızı sağlarken birden fazla öğünü tek tuşla hazırlamanıza olanak veriyor. Powermix‘in cam kadar sağlıklı, camdan daha hafif ve özel bir malzeme olan tritan haznesi her sıcak soğuk karışım için kullanılabiliyor.

    1800 watt’lık güçlü motorun şaşırtıcı bir sessizlikle ürettiği 26.000 devirlik hız ile fırtına bıçaklar, her türlü öğütme, karıştırma ve parçalama işlemini kolaylıkla yapıyor. Yazın sıcak günlerinde kalıp buzlar ve karpuz dilimleriyle yapılan bir smoothie, sebzelerden oluşan vitaminli bir çorba, et yemeklerinin sunumunu ve tadını doruğa ulaştıran soslar, Fakir Powermix’in dokunmatik ekranında bulunan tek tuş ile dakikalar içinde hazır oluyor. Diyet yapanlar için çiğ sebze ve meyvelerden oluşan sağlıklı detoks içeceklerini de kolayca hazırlamak Powermix ile mümkün oluyor.

    İftar sofralarında sağlıklı beslenip formda kalmak isteyenlerin en büyük yardımcısı Fakir Tolero Buharlı Pişirici oluyor. Sebze, meyve, et çeşitleri hatta bakliyat ürünlerini su değmeden tam kıvamında buhar sağlığında pişirebiliyor.

    Yemeklerinizi bir arada ya da ayrı ayrı pişirebilen 3 katlı pişirme ünitesine sahip Tolero ile lezzetli yemekler yapmak için yapmanız gereken tek şey, haznesine su ekleyip ve menüden seçtiğiniz yemeğe göre saatini ayarlamak oluyor. Uyarı sesini duyduğunuz an yemekleriniz eşsiz lezzetiyle hazır hale geliyor. Yağsız pişen sağlıklı sebze, meyve ve etlerin haznelerde bıraktığı tortu suya tutulduğunda pratik ve kolayca temizlenebiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.