DOLAR 32,5955
EURO 34,7595
ALTIN 2493,569
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Farilya Asia yatırımcısına 2 yılda yüzde 35-40 oranında kazandırdı

    Farilya Asia yatırımcısına 2 yılda yüzde 35-40 oranında kazandırdı
    04.06.2018
    A+
    A-

    Pendik‘te rezidans konforu sunan Farilya Asia bölgede yatırımcısına kazandıran projelerin başında geliyor. Temeli 2016 yılında atılan proje iki yılda yatırımcısına %35–40 oranında kazandırdı. Halihazırda projeden daire alan bazı yatırımcılar ise proje tamamlanma aşamasındayken konutlarını kiraya vermeye başladı.

    Pendik‘in en çok değerlenen lokasyonu Kaynarca bölgesinde Ufuk İstanbul Mesken tarafından inşa edilen Farilya Asia, ayrıcalıklı imkanları ve yatırım avantajıyla bölgede yoğun olarak tercih edilen ve kazandıran projelerin geliyor. Farilya Asia Satış ve Pazarlama Direktörü Arman Özver, bölgede rezidans konforu sunan özel bir projeyi hayata geçirdiklerini, tamamlanma aşamasında olan projeye yatırım yapanların son iki yılda %35–40 oranında kazançlı çıktığını belirtti. Özver, ayrıca projenin yatırım potansiyelinin halen çok yüksek olduğunu, sonbahar aylarında faaliyete geçecek çarşı ve 2019 yılının ilk aylarında açılacak metro ile dairelerin en az bu oranlar kadar yeniden değer kazanacağını ifade etti.

    Yatırımcılara çifte kazanç

    Projenin 2018 Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edileceğini ifade eden Özver, ancak dairelerin önemli bir bölümünün oturulabilir konuma geldiğini, bazı yatırımcıların ise konutlarını kiraya vererek bugünden kazanmaya başladığını söyledi. Farilya Asia‘nın bulunduğu bölgede nitelikli konut projelerinin de hız kazandığını vurgulayan Özver, bu bakımdan yatırımcıların her bakımdan kazançlı çıktığının altını çizdi.

    Projede toplam 357 seçkin dairenin yer aldığını kaydeden Özver, “ Farilya Asia‘da 1+1 daireler 82 – 96 m2, 2+1 daireler 109 – 159 m2, 3+1 daireler 161 – 173 m2, 4+1 daireler ise 251 m2 büyüklüğe sahip. Dairelerin net ve brüt alanları ile aralarındaki fark oranı, ilgili yasada tanımlandığı gibi uygulanıyor“ dedi.

     

    Ufuk İstanbul Mesken – 2013 yılında satın aldığı 13.000 metrekarelik bir arsa üzerinde Farilya Asia projesini hayat geçirmekte olan Ufuk İstanbul Mesken, inşaat sektöründe  insani değerlere önem  veren, çevre duyarlı, iyi tasarlanmış, üst düzey imalat kalitesine sahip  projeler yapmaktadır. Firmanın kanıtlanmış kalite ve çevre politikası, iş güvenliği politikası ile Ufuk İstanbul Mesken yapı sektöründe saygın bir konumda bulunmaktadır. Rezidans ve konut projelerinin yanı sıra ileri teknolojik donanıma sahip çağdaş ofis projeleri de geliştiren Ufuk İstanbul Mesken’in tamamladığı projeler arasında Ankara ParagonTower, Farilya Rezidans ve Farilya Business Center, Menekşe, Çağlayan ve  Sarıgül konutları bulunmaktadır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.