DOLAR 32,5437
EURO 34,8304
ALTIN 2431,727
BIST 9720,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Farilya Asia’da kolay ve konforlu yaşam

    Farilya Asia’da kolay ve konforlu yaşam
    24.10.2017
    A+
    A-

    İstanbul’un hızla gelişen yeni yüzü Pendik’te inşa edilmekte olan Farilya Asia, bölgenin en değerli noktasında yer alıyor.  1+1’den 4+1’e kadar çeşitli daire tiplerinin yer aldığı Farilya Asia; Marmara Denizi’ne hakim konumu, Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının ana duraklarından biri olan ”Hastane” durağına 2 dakikalık yürüyüş mesafesinde olması, çeşitli  markalara  ve dükkanlara ev sahipliği yapan avlu meydanı,  çoğu deniz ve Botaş Park manzaralı daireleri ile bölgede ön plana çıkıyor. Farilya Asia’da toplam 357 daire bulunuyor.

    Pendik’in hızla değerlenen bölgesi Kaynarca’da yer alan Farilya Asia, panoramik  Marmara denizi manzarasına sahip dairelerinde rezidans konforu sunuyor. Son yönetmeliklere uygun yapı teknolojisiyle inşa edilmekte olan ve üç bloktan oluşan projede 357 daire yer alıyor. Farilya Asia‘da 1+1 daireler 82 – 96 m2, 2+1 daireler 109 – 159 m2, 3+1 daireler 161 – 173 m2, 4+1 daireler ise 251 m2 büyüklüğe sahip. Dairelerin net ve brüt alanları ile aralarındaki fark oranı, ilgili yasada tanımlandığı gibi uygulanıyor. Merkezi ısıtma sayesinde ekonomik avantaj da sağlayan projenin dairelerinde kontörlü ısı pay ölçer sistemi bulunuyor. Metrekare kayıplarının asgariye indirildiği dairelerde iç duvarlarda dahi ses ve ısı izolasyonu bulunuyor.

    Ufuk İstanbul Mesken firması tarafından yapımı devam eden projede, %8 KDV oranı içinde olmak üzere 376.000 ile 829.000 TL arasında değişen daireler için kişiye özel ödeme avantajı da sunuluyor. Kaba inşaatının %72’si biten proje, 2018 Haziran ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

     

    Farilya Asia Meydan

    13.000 metrekare büyüklüğündeki bir arazi üzerinde inşa edilen Farilya Asia‘da,  daire sahiplerinin günlük ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yapabilecekleri dükkanlar, bloklar arasındaki avlu meydanda bulunuyor. 4.500 metrekare büyüklüğündeki avluda yer alan 32 dükkan, alışveriş imkanını evden uzaklaşmadan yaşam merkezi sakinlerinin ayağına getiriyor. Ailelerin güvenliği için projedeki  konutların ve  avlu meydanın giriş çıkışları ve kapalı otoparktan ulaşımı birbirinden tamamen ayrılmış durumda. Farilya Asia bünyesindeki avlu meydan özel tasarımlı bir peyzaja sahip. Meydanda yaz ve kış faaliyet gösterecek kafe ve restoranlar, çocuk oyun alanı, 18.000 metrekarelik kapalı otopark, oto şarj istasyonu projenin özelliklerinden bazıları.

     

    Kadıköy – Sabiha Gökçen ”Hastane” durağına 2 dk. yürüyüş mesafesi 

    Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nin karşısında yer alan Farilya Asia, 2018 sonbahar aylarında hizmete girecek ve projenin hemen kapısında yer alan metro durağı ile kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Kadıköy, Avrupa yakası ve Atatürk Havalimanı’na konforlu ulaşım Farilya Asia’nın ayrıcalıkları arasında. Proje,  Pendik sahil bandına, marinaya, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve İBB Gözdağı Sosyal Tesisleri’ne çok yakın bir mevkide yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.