DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Farklı koltuk kılıflarıyla evde farklı enerjiler yaratın

    Farklı koltuk kılıflarıyla evde farklı enerjiler yaratın
    30.08.2017
    A+
    A-

    Kullanıldıkları ortamda fonksiyonellik, ergonomi ve tasarım sağlayan koltuk ve kanepeler renkleriyle evinizde nasıl bir enerji yaratsın istersiniz? Mobilya sektörüne yeni bir soluk getiren Buka Sofa; sabit kılıfa son verip 500 farklı renkteki kılıfla evinizin enerjisini istediğiniz zaman değiştirebilmeyi mümkün kılıyor.

    Renklerin insanlar üzerinde sosyal yaşamdan sağlığa kadar çeşitli etkileri olduğu biliniyor. Seçtiğimiz renkler hayatımızı şekillendirip anlam katıyor, bazen de sosyal hayatımızda kendimizi ifade etmemizi sağlıyor. Evlerde tercih edilen koltuk ve kanepelerin renkleri de evlerin ve ev sakinlerinin modunu belirlemede önemli rol oynuyor.

    Koltuk ve kanepelerin rengi rahatlığı kadar önemli

    Evde kullanılacak mobilyanın renk ve kılıf seçimi, mobilyanın ölçüsü, fonksiyonel ve modüler oluşu kadar önemli. Kumaşların yıkanabilir ve kolay temizlenebilir olması hayat kurtarırken; kılıfların teknik bir ekibe ihtiyaç duymadan değiştirilmesi kolayca tarz değişliği yapılmasına olanak sağlıyor.

    Sevdiğiniz ve sizi yansıtan renkler bile bir süre sonra size sıkıcı gelmeye başlayacağı için yeni değişimlere ihtiyaç duymaya başlayacaksınız. Bu durumda mobilyalarınızı yenilemek yerine tek bir kanepe alıp, farklı renk ve doku seçenekleri sayesinde farklı görünümler elde edebilirsiniz. Koltuk ve kanepe seçerken mobilyanın kılıfının teknik bir ekibe ihtiyaç duyulmadan değiştirilmesine dikkat çeken Buka Sofa Tasarım ve Proje Müdürü Hans Stöger; “Evinizi huzurlu, dingin, enerjik, doğal ya da sakin bir ortama dönüştürmek mobilyanızın renklerini değiştirmeyle başlıyor.  Koltuklarınızın modelini değiştirmeden, kılıf ve yastıkları değiştirerek evde farklı bir enerjiyi yakalamak mümkün olabiliyor. Koltuk satın alırken ilave kılıflar alarak evinizin tarzını istediğiniz zaman özgürce değiştirebilir ve mekâna bambaşka bir hava getirebilirsiniz’’ diyor.

     Hayatı kolaylaştıran akıllı mobilya seçenekleri ile ön plana çıkan Buka Sofa’nın koltuk ve kanepe kılıfları kullanıcıların değiştirebileceği kolaylıkta. Özel günlerde, mevsim değişimlerinde ya da koltuklarınızın renginden sıkılıp evinizin enerjisini değiştirmeniz için Buka Sofa kılıf koleksiyonunda 500 farklı seçeneği bir arada sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.