DOLAR 32,5512
EURO 34,8814
ALTIN 2429,309
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Farklılıkların göz alıcı uyumu: Siena TV Ünitesi

    Farklılıkların göz alıcı uyumu: Siena TV Ünitesi
    19.04.2018
    A+
    A-

    Evin merkezinde yer alan TV üniteleri ise değişimin başrolünü üstleniyor.

    Alışılagelmiş ve klasik üniteler yerini, Loda Mobilya’nın cesur bakış açısıyla hayat bulan tasarımlarına bırakıyor. Loda Mobilya, Siena TV Ünitesi ile baharın özgür ruhunu yaşam alanlarına davet ediyor.

    Dinamik ve şehirli…

    Ahşabın farklı dokularını bir araya getiren Siena TV Ünitesi, modernist yorumlanış biçimiyle çağdaş bir yaşam alanı oluşturmanın ipuçlarını sunuyor. Alt ve üst modülde tercih edilen iki özgün tarz ile tüm dinamizmini ortaya koyan TV ünitesi, tüm bu özellikleriyle komplike bir kompozisyon yaratıyor.

    Alt modülde, Retro tarzın dokunuşlarını hissetmek mümkün. Zarif biçimde şekil alan formu, ahşabın yalın dokusunun korunduğu kaplaması ve kapaklarda kullanılan kabartmalarıyla farkını ortaya koyuyor. Renk kartelasının uyumlu tonlarını tercih eden alt modülün yanı sıra baharın tüm enerjisini hissettiren sarının kullanıldığı üst modül, çarpıcı çizgisiyle dikkat çekiyor. Takıma eşlik eden sarı raf, iki parçayı birbirinden ayıran şık bir sergi alanı oluştururken, yatay kapaklı raf ve kutucuklardan oluşan üst modül, yaşam alanları için fonksiyonel çözümler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.