DOLAR 32,566
EURO 34,7693
ALTIN 2489,981
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Farmasi cildinize yepyeni bir görünüm kazandırıyor

    Farmasi cildinize yepyeni bir görünüm kazandırıyor
    19.09.2018
    A+
    A-

    Farmasi, siyah nokta, kir ve toksinleri mıknatıs etkisiyle temizleyen Aktif Karbon serisi ile pürüzsüz bir cilt sunuyor. Farmasi, sıcak yaz aylarının ardından cildini tazelemek isteyenleri Dr. C Tuna Aktif Karbon serisi ile tanıştırıyor.

     

    Farmasi, Aktif Karbon’un etkin temizleme gücünü kullanarak cildinize yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Dr. C Tuna Aktif Karbon serisi gözeneklerin içinde biriken ölü hücreleri, toksinleri ve kirleri yok etmenize yardımcı oluyor.  Siyah noktaları mıknatıs etkisiyle temizliyor ve detoks etkisi oluşturuyor. Dr. C. Tuna Aktif Karbon Yüz Yıkama Jeli, Maske Öncesi Serum, Siyah Maske ve Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik ürünlerinden oluşan bu seri 4 adımda sizi sonbaharın kuru havasına hazırlıyor.

     

    Derinlemesine temizlenen bir cilt

    Dr. C. Tuna Aktif Karbon Yüz Yıkama Jeli, aktif karbon ile ciltte biriken kir, yağ ve toksinleri derinlemesine arındırıyor. Güçlendirilmiş formülü ile cildi rahatlatıyor. Dr. C. Tuna Aktif Karbon Yüz Yıkama Jeli parmak uçlarıyla masaj yaparak uygulayabilir ve ılık su ile durulayabilirsiniz.

     

    Etkiyi ikiye katlayın

    Dr. C. Tuna Aktif Karbon Maske Öncesi Serum derin gözeneklerde hapsolmuş kirleri ve toksinleri yumuşatıyor. İçeriğindeki Aktif Karbon sayesinde de yumuşayan kir ve toksinleri cilt yüzeyine çekiyor. Böylece cildi maskeye hazırlıyor ve uygulanacak maskenin etkisini iki katına çıkarıyor.

     

    Mıknatıs etkisi

    Üçüncü adımda ise Dr. C. Tuna Aktif Karbon Siyah Maske, ciltteki fazla yağı emerek mıknatıs etkisiyle cilt yüzeyindeki ve gözeneklerdeki toksin ve kirleri temizliyor. Kolay uygulanabilen soyulabilir özellikli maske, aynı zamanda siyah nokta oluşumlarını zamanla azaltmaya yardımcı oluyor.

     

    Aydınlık bir cilt için son adım

    Son adımda Dr. C. Tuna Aktif Karbon Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik cilt yüzeyindeki son kalıntıları etkili biçimde arındırıyor. İçeriğindeki mikro elementler ile gözenekleri sıkıştırıyor ve küçültüyor. Çevresel etkilerden cildi koruyarak aydınlık veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.