DOLAR 32,4709
EURO 34,9366
ALTIN 2436,166
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Farmasi ile güneşe güvenle ‘’merhaba’’ deyin

    Farmasi ile güneşe güvenle ‘’merhaba’’ deyin
    21.06.2018
    A+
    A-

     

    Yazın gelişi ile birlikte dışarıda geçirilen süre de uzadı. Bu süre içerisinde güneş ışınlarından faydalandığınız kadar zararlı etkilerinden korunmayı da unutmayın.  Güneş kaynaklı oluşan lekelerin veya yaşlanma etkilerinin önüne geçmek için güneş koruyucu kullanmak büyük önem taşıyor.  Dr. Cevdet Tuna’nın paraben, boya ve parfüm içermeyen güneş ürünleri, bu tehlikeleri önlenmeye yardımcı olurken özel formülüyle yüksek koruma sağlıyor.

    Yaz kapıya dayandı. Güneşin yüzünü iyiden iyiye göstermesi ile birlikte dışarıda geçen vakitler de uzamaya başladı. Gün içinde güneşe fazla maruz kalan cildi Dr.C.Tuna Güneş Bakım Ürünleri’yle etkili bir şekilde koruyabilirsiniz. Üçlü güneş serisi Dr.C.Tuna Sun Science Güneş Losyonu, Yüz Kremi ve Bronzlaştırıcı Yağ ile tüm vücutta etkili koruma sağlıyor.

    Güneşten Korunarak Bronzlaşmak İsteyenlere!

    Güneş kaynaklı lekelere karşı Farmasi Laboratuvarları’nda geliştirilen, güneş koruma ailesine yeni katılan losyonun 30 faktör güneş koruyuculuğu bulunuyor. İnce dokulu formülü ile cildi saran Dr.C.Tuna Sunscience Güneş Koruyucu Losyon SPF 30, güneşin zararlı UV ışınlarına karşı cildi özenle koruyor. Losyon ayrıca gliserin ve “E Vitamini” sayesinde cildi besliyor ve nemlendiriyor.

    Dr.C.Tuna’dan Kolay Emilen Yüz Koruyucu Krem

    Vücudumuzun en hassas bölgesi olan yüzümüz, aynı zamanda güneşe karşı her zaman savunmasız kalan alanların başında geliyor. UVA ve UVB gibi güneşin yaydığı zararlı ışınlara karşı koruyucu olmadan dışarı çıkmak ise pek çok cilt hastalığına davetiye çıkarabiliyor. Hassas ve tüm cilt tiplerine uygun olarak geliştirilen Dr. Cevdet Tuna Sunscience Güneş Koruyucu Yüz Kremi, 50+ faktör ile yüzünüzü korurken cilt tarafından kolayca emiliyor.

     

    Etkili Bronzluk İçin Dr.C.Tuna Sunscience Bronzlaştırıcı Yağ

    Bronzlaşmak için saatlerce güneş altında kalmak veya koruyucu kullanmamak ciltte bazı sorunlara yol açabiliyor. Tüm cilt tiplerine uygun olarak kullanılabilen Dr. Cevdet Tuna Sunscience Bronzlaştırıcı Yağ, havuç yağı ve “E Vitamini” ile geliştirilen formülü ile bronzlaşırken cildi nemlendiriyor. Böylece cildin esnek ve yumuşak kalmasına yardımcı oluyor. Düşük faktörlü koruyucu yapısı ile bronzlaşırken cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyor. Güneşe çıkmadan 20 dakika önce kullanarak etkili bronzluk sağlanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.