DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fenerbahçe’nin en medyatik isimleri belli oldu

    Fenerbahçe’nin en medyatik isimleri belli oldu
    22.05.2017
    A+
    A-

    THY Euroleague Final Four’da temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olimpiakos’u 80-64 yenerek Avrupa’nın en büyüğü oldu. Tarihi finalde rakibine hiç öne geçme fırsatı vermeyen Fenerbahçe, Türk basketbol tarihinin en büyük başarısına imza atmış oldu. Fenerbahçe’nin başarılı antrenörü Obradovic ise 500. maçında 9’uncu kupasını kaldırdı.

    Medya takibinin öncü kuruluşu Ajans Press, Fenerbahçe Basketbol takımının en medyatik isimlerini çıkardı. Ajans Press’in Euruleague’in başladığı Ekim ayından bugüne olan incelemesinde Fenerbahçe Basketbol takımının en çok konuşulan ismi koç Obradovic oldu; başarılı antrenör bin 769 habere konu oldu. Ajans Press’in yaptığı incelemede 16 kişilik kadronun en popüler ismi ise bin 422 haberle Ekpe Udoh oldu. Bogdan Bogdanovic bin 263 habere konu olarak en popüler ikinci isim olurken, bin 229 haberle konuşulan Jan Vesely listenin üçüncü sırasında yer aldı. Fenerbahçe’nin en çok konuşulan dördüncü ismi ise bin 68 habere konu olan Luigi Datome oldu. En çok konuşulan beş isim içerisine girmeyi başaran diğer oyuncu ise Boby Dixon olurken Amerikalı oyuncu bin 54 haberle konuşuldu. Avrupa’nın bir numaralı kupası Euroleague ise ,başladığı günden itibaren yazılı basında 5 bin 715 haberle konuşuldu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.