DOLAR 32,5071
EURO 34,5777
ALTIN 2497,442
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FEST Travel’den Avrupa’da birbirinden özel 4 program

    FEST Travel’den Avrupa’da birbirinden özel 4 program
    17.05.2017
    A+
    A-

    Avrupa ülkeleri, kültür ve sanat merkezi kentleri, sevimli ortaçağ kasabaları, bozulmamış mimarisi ve eşsiz doğal güzellikleriyle halen gezginlerin en popüler destinasyonları arasında yer alıyor. Ramazan Bayramı tatili için henüz plan yapmadıysanız, FEST Travel size Avrupa’da birbirinden özel 4 program öneriyor.

    KATHAR ŞÖVALYELERİNİN DİYARI
    Bayram tatili için ilk önerimiz, Güney Fransa. 12. yüzyılda Katolik Kilisesi’ne karşı çıkışlarıyla bilinen Katharların topraklarındaki rotanız üzerinde, bu inancın doğduğu Albi ve Carcassonne kentleri, kıtanın en büyük havacılık merkezi “pembe şehir” Toulouse ve en önemli hac merkezlerinden Lourdes yer alıyor. Fransa’nın en önemli suyolu Midi Kanalı’nda keyifli bir tekne gezisi de cabası…

    BALTIK BAŞKENTLERİ
    İkinci rotamızda, efsanelerle zenginleşen bir tarihe tanıklık eden dört Baltık başkenti var: Finlandiya-Estonya-Letonya-Litvanya hattındaki gezimiz, bir liman kenti ve kültür merkezi olan Helsinki, ortaçağ havası taş döşeli sokaklarında solunan Tallinn, mükemmel bir yeşil dekora kondurulmuş gibi duran Riga ve kayıp bir krallığa ev sahipliği yapan Vilnius’u kapsıyor.

    İSKANDİNAVYA
    Tek programda birden fazla ülkeyi keşfetmek isteyenler için bir öneri daha: İsveç-Norveç-Danimarka. Doğayla tarihin buluştuğu İskandinav coğrafyasındaki bu gezide, sadece çok yönlü kültürel birikimleriyle başkentler Oslo, Stockholm ve Kopenhag’ın enerjilerini değil, büyüleyici oluşumlar olan fiyortların görkemini de hissedeceksiniz.

    BUZUN VE ATEŞİN DANSI İZLANDA
    Bayramda rotasını daha da kuzeye yöneltmek isteyenler için son önerimiz, yeryüzünün en el değmemiş ve vahşi yörelerinden biri olan İzlanda. Doğa izlenimleriyle dolu bu Oeconomica® gezisi, aktif volkanlar, buzullar, fiyortlar, ayın yüzeyini andıran kraterler, gayzerler ve Avrupa’nın en güçlü çavlanlarıyla tam bir doğa şöleni… Amerika ve Avrupa kıtalarının kırılma noktasında yer alan İzlanda’da benzersiz bir maceraya hazır olun!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.