DOLAR 32,5951
EURO 34,7912
ALTIN 2404,466
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FEST Travel’den müzikseverleri sevindirecek kampanya

    FEST Travel’den müzikseverleri sevindirecek kampanya
    21.06.2019
    A+
    A-

    FEST Travel’dan Münih’te Fazıl Say Notaları ve Avusturya’da Yılbaşı gezilerinde 12 Temmuz’a kadar kişi başı 200€ indirim fırsatı!

    Dünyanın en önemli sanat etkinliklerine, konserlerine ve festivallere yönelik olarak düzenlenen Notalı Rotalar®, müziksever gezginlerimizi görkemli salonlar ve eşsiz atmosferlerde ünlü orkestralar, şefler ve müzisyenlerle buluşturuyor.

    13 – 15 Eylül 2019 Münih’te Fazıl Say Notaları gezisinde, dünyanın en iyi orkestralarından İsrail Senfoni Orkestrası’nın, Gasteig Münih’te, şairane bir şef olarak tanımlanan ve Zubin Mehta ve tüm dünyayı etkileyen Fazıl Say’ın eşliğinde gerçekleştirilecek olan konserinde Beethoven ve Berlioz’un eşsiz notalarını dinleme şansı yakalayacaksınız.

    29 Aralık – 1 Ocak tarihlerindeki Avusturya’da Yılbaşı gezisi ise Viyana Filarmoni Orkestrası’nın 1914’ten beri her yıl verdiği geleneksel yeni yıl konseriyle taçlanıyor. Gidemeyenlerin yeni yılın ilk gününde televizyondan da olsa izledikleri bu efsanevi konserde bu yıl müzikseverler orkestrayı Boston Senfoni Orkestrası’nın şefliğini üstlenen Andris Nelsons yönetiminde dinleyecekler. Bu ikonik konseri kaçırmamak ve 2020’ye unutulmaz bir başlangıç yapmak için kaçırılmayacak bir gezi…

    Kampanya Şartları

    Münih’te Fazıl Say Notaları veya Avusturya’da Yılbaşı’na 12 Temmuz’a kadar katılarak gezi ücretinin tamamını tek seferde ödemeniz durumunda kişi başı 200€ indirim kazanacaksınız! Ödemeyi nakit ya da kredi kartı ile yapabilir, dilerseniz kredi kartına taksit imkânlarından faydalanabilirsiniz. Başka bir kampanya ile birleştirilemeyen indirim kampanyamızda iptal durumunda iade yapılmayacağını belirtmek isteriz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.