DOLAR 32,3701
EURO 35,0429
ALTIN 2325,139
BIST 9126,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Festivale götüren festivalin yeni rotası Romanya sahillerindeki Neversea

    04.09.2019
    A+
    A-

    COLIN’S’in her yıl heyecanla beklenen global kampanyası COLIN’S Jeans Fest, yeni sezonu eğlenceli sürprizlerle karşılıyor. Türkiye de dahil 17 ülkede start alan COLIN’S Jeans Fest, gençlere birbirinden çekici hediyelerle dolu bir alışveriş vaat ediyor. 3 Eylül – 1 Ekim 2019 tarihleri arasında COLIN’S Jeans Fest kapsamında jean alışverişi yapan herkes, Romanya sahillerinde 3 gün 3 gece süren ve dünyanın en eğlenceli yaz festivallerinden biri olan Neversea Festivali’ne gitmek için çekilişe katılma şansı yakalıyor. Neversea Festivali’nin yanı sıra scooter’dan vlogger setine ve festival kitine kadar pek çok keyifli hediye de COLIN’S Jeans Fest katılımcılarını bekliyor.

    Jean odaklı moda ürünleriyle gençlerin hayattan daha fazla keyif almasını hedefleyen COLIN’S, mağazalardan yapılacak her jean pantolon alışverişine bir çekiliş hakkı veriyor. Çekiliş sonucunda Türkiye’den 5 şanslı çift festivale gitme hakkı kazanırken 50 adet festival kiti, 20 adet elektrikli scooter ve 10 adet vlogger seti jean severlerle buluşuyor. Tüm bunlara ek olarak COLIN’S, Jeans Fest kampanya tarihleri içinde jean pantolon alışverişi yapan tüm jean tutkunlarına bir sonraki alışverişlerinde kullanacakları yüzde 20 indirim kuponu veriyor.

    ImageAlışveriş süreçlerini bir festivale dönüştüren COLIN’S, gençleri ve kendini genç hissedenleri 3 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında mağazalarında ve colins.com.tr’de bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.