DOLAR 32,3285
EURO 35,0533
ALTIN 2296,147
BIST 9013,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fethiye farklı zevklere sahip tatilcileri kucaklıyor

    Fethiye farklı zevklere sahip tatilcileri kucaklıyor
    04.07.2019
    A+
    A-
    • Lüks Bungalov

    Türkiye’de deniz tatili dendiğinde akla gelen ilk destinasyonların biridir Fethiye. Muğla’nın önemli tatil beldelerinden biri olan Fethiye’nin bu kadar ilgi çekici olmasının en önemli nedeni denizi olurken, konaklama tesislerinin farklı zevk ve bütçelere hitap ediyor olması da tatilcileri cezbeden ayrıntılarda biri. 

    Özellikle deniz ve doğa tatili açısından cezbedici yerlerden biri olan Fethiye’ye ilgi yoğun olduğundan konaklama açısından da farklı bütçelere ve zevklere uygun pek çok seçenek bulunuyor.

    Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Fethiye’de farklı zevklere ve bütçelere hitap eden pek çok otel seçeneği bulmak mümkün. 5 yıldızlı otel, pansiyon ve lüks bungalovlarıyla her kesimden insana hitap eden Fethiye, doğal güzellikleriyle de görenlerin gönlünde taht kuruyor. 5 yıldızlı oteller daha çok Ölüdeniz ve Çalış Plajı kısmında yer alırken,  lüks bungalovlar ise Faralya’da yer alıyor. Tabii ki Fethiye’de konaklamak için ilk tercih edilen yer Ölüdeniz ve çevresi. Doğayla baş başa, sakin bir tatil arayanlar ise Kelebekler Vadisi’ni tercih ediyor.

     

    Öte yandan Fethiye Merkez’de konaklamak ise hem gündüz hem de gece saatlerinde pek çok noktaya ulaşımı kolaylaştırıyor. Gece hayatını sevenlerin tercihi olan merkez, gündüz saatlerinde de denize girmek isteyenleri Çalış Plajı’nda konuk ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.