DOLAR 32,4708
EURO 34,7294
ALTIN 2478,897
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FG WILSON, 2017 global toplantısını İstanbul’da yaptı

    FG WILSON, 2017 global toplantısını İstanbul’da yaptı

    İngiltere merkezli dünya devi FG Wilson, global toplantısını FG Wilson Türkiye Genel Merkezi’nde yaptı. Dünyada 50. yılını kutlayan Avrupa’nın en büyük, dünyanın önde gelen jeneratör sistemleri markası FG Wilson, İngiltere’den gelen üst düzey yetkilileriyle İstanbul’da bir araya geldi.
    ‘FG Wilson Türkiye ve Bölge CEO’su Köksal Er’in evsahiplilğinde gerçekleşen ve üç gün devam eden toplantılarda FG Wilson Genel Müdürü Ann Brown, FG Wilson FZE Başkanı Alok Rawat ile İngiltere FG Wilson yetkilileri bir araya gelerek 2017 vizyon değerlendirmesi yaptı.
    HEM TÜRKİYEDE HEM DÜNYADA PAZAR LİDERİ FG
    FG Wilson global toplantısının ardından Köksal Er, dünyada 11,5 milyar dolara çıktığı tahmin edilen jeneratör pazarının Türkiye’de yaklaşık 330 milyon dolar büyüklüğünde olduğunu, artan global ve yerli yatırımların kesintisiz enerjinin garantörü olan jeneratör pazarının büyümesini hızlandırdığını belirtti.
    TÜRKİYE JENERATÖR PAZARI 200 MİLYON DOLAR BÜYÜYECEK
    FG Wilson Türkiye ve Bölge CEO’su Köksal Er: “Türkiye ve bölgede operasyonlarını yürüttüğümüz dev markamız FG Wilson’ın globalde en üst düzey yetkililerini Türkiye Genel Merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bu, küresel ve bölgesel merkez yönetimlerinin Türkiye’yi ve bölgedeki konumunu çok önemsediğini ve 2017 için pazarımıza ne kadar önem verdiğini kanıtlıyor. 2016 değerlendirme sonuçlarımız çerçevesinde Türkiye ve bölge piyasalarıyla yatırımları dikkatle inceleyip değerlendiriyoruz.”dedi.
    Er şöyle devam etti: “Dünya nüfusunun yüzde 70’i şehirlerde yaşamayı tercih ederken giderek artan enerji ihtiyaçlarına en başarılı ve kesintisiz çözümleri 1966’dan beri yaptığımız gibi sunmaya devam edeceğiz. Türkiye jeneratör pazarının teknoloji ve tüketici talebindeki farklılıklara bağlı olarak kabuk değişimini sürdüreceğini ve önümüzdeki 5 yıllık süreçte 330 milyondan 500 milyon dolara çıkacağını tahmin ediyoruz. FG Wilson olarak global pazar lideriyiz, Türkiye pazarındaki büyümemizi de her yıl artırarak devam ettiriyoruz. Özel proje uygulamalarımız ve nitelikli yatırımlara sunduğumuz faydalı çözümlerle Türkiye’de yüzde 30 büyüklüğünde bir pazar payına sahibiz ve en çok tercih edilen marka konumundayız. Bizim için önemli olan ‘lider olmak’ değil ‘lider kalmak.’ Bu yüzden ekibimizin gelişimine çok önem veriyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.