DOLAR 32,3299
EURO 35,0649
ALTIN 2282,1
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FibaCP, Anadolu şehirleri ile güçlü markaları buluşturmaya devam ediyor

    FibaCP, Anadolu şehirleri ile güçlü markaları buluşturmaya devam ediyor
    30.05.2019
    A+
    A-

    Adana’nın ve bölgenin en iyi alışveriş merkezi olma özelliğini koruyan M1 Adana AVM yerli ve yabancı marka karmasını artırmaya devam ediyor. Bulunduğu coğrafyanın ihtiyaçları doğrultusunda yeni markaları bünyesine katan M1 Adana AVM ailesine son katılan Vatan Bilgisayar oldu.

    Fiba Commercial Properties ve Metro Properties ortak projesi olan, 2000 yılındaki açılışından bu yana Adana’nın ve bölgenin en iyi alışveriş merkezi olma özelliğini koruyan M1 Adana AVM, yeni markaları bölge halkı ile buluşturmaya devam ediyor.

    Ziyaretçilerinin ve bölgenin değişen ihtiyaçları doğrultusunda FİBA CP ortaklığı sonrasında geçirdiği yenileme sürecinin ardından yerli ve yabancı marka karmasını artıran M1 Adana’nın renkli marka seçkisine son olarak Vatan Bilgisayarı ekledi.

    Yaklaşık 500 m2’lik yeni mağazası ile M1 Adana AVM’de hizmet vermeye başlayan Vatan Bilgisayar’ın bu yeni mağazası şimdiden ürün çeşitliliği ile bölgenin çekim gücü yüksek teknoloji marketlerinden biri oldu.

    Vatan Bilgisayar’ın yanı sıra Media Markt ve Teknosa gibi Türkiye’nin diğer iki büyük teknoloji marketini de bünyesinde bulunduran M1 Adana AVM, güçlü elektronik kategorisiyle de ziyaretçilerini sayısız alternatifle buluşturuyor.

    Genişleme ve büyüme projesi sonrasında M1 adana AVM, 77 bin m2’den 90 bin m2’ye çıkartılmıştı. Müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını her zaman göz önünde bulunduran bir alışveriş merkezi olma özelliğiyle bölgenin çekim merkezi haline gelen M1 Adana AVM, bu sene ICSC Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülü 2019 (ICSC European Shopping Centre Awards 2019) AVM Büyüme Kategorisi’nde Uluslararası ödül almıştı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.